ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Χειμωνιάτικο σκηνικό μεταξύ 12 και 16 Δεκεμβρίου

Ο Σάκης Αρναούτογλου προβλέπει πως «κατεβασιές» κρύου από την βόρεια Ευρώπη δεν αποκλείεται να δώσουν κάποια αξιόλογα φαινόμενα
Καιρός: Χειμωνιάτικο σκηνικό μεταξύ 12 και 16 Δεκεμβρίου

Δυναμικά και… παγωμένα φαίνεται πως συνεχίσει ο Δεκέμβρης στην Ελλάδα, αν επαληθευτούν οι πρώτες προβλέψεις του γνωστού μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου για το διάστημα από 12 έως και 16 του μήνα.

Για εκείνες τις ημέρες ο Σάκης Αρναούτογλου προβλέπει πως «κατεβασιές» κρύου από την βόρεια Ευρώπη δεν αποκλείεται να δώσουν κάποια αξιόλογα φαινόμενα.

«Φίλες και φίλοι! Όπως ανέφερα και στο δελτίο απόψε, αλλά και από την περασμένη Παρασκευή, η επόμενη εβδομάδα και κυρίως χοντρικά το διάστημα μεταξύ 12 -16 Δεκεμβρίου δείχνει να έχει έντονο καιρικό ενδιαφέρον για τις περισσότερες περιοχές της χώρας καθώς οι κατεβασιές κρύου απο την βόρεια Ευρώπη δεν αποκλείεται να «συνδυαστούν» και με κάποιες χιονοπτώσεις (θα δούμε πόσο αξιολογες θα είναι) στα ορεινά αλλά και περιοχές της βόρειας και κατά τόπους της κεντρικής Ελλάδας με αρκετά χαμηλά υψόμετρα! Θα παρακολουθούμε την εξέλιξη (οπως πάντα) καθημερινά μέσα απο τα δελτία της ΕΡΤ αλλά και μέσα από τη σελίδα στο facebook» έγραψε ο Σάκης Αρναούτογλου.

https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/posts/2176144339291639

ΟΑΕΔ: Δείτε πότε θα καταβληθούν δώρο Χριστουγέννων και επιδόματα ανεργίας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Χειμωνιάτικο σκηνικό μεταξύ 12 και 16 Δεκεμβρίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.