ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός – Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Ιδιαίτερη προσοχή τις επόμενες ώρες, καθώς σύμφωνα με την ΕΜΥ ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε αρκετές περιοχές της χώρας
Καιρός – Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Η κακοκαιρία που σαρώνει εν μέσω του καλοκαιριού της χώρα μας δεν έχει τελειωμό. Τα έντονα φαινόμενα εμφανίζονται πολλές περιοχές. Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ.

Ιδιαίτερη προσοχή τις επόμενες ώρες, καθώς σύμφωνα με την ΕΜΥ ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται οι βροχές και οι καταιγίδες, οι οποίες θα έχουν έντονο χαρακτήρα, να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Στην Αττική, σήμερα, προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το μεσημέρι και το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στη δυτική Στερεά και στη δυτική Πελοπόννησο, πιθανώς να είναι ισχυρές. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά στην ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 32 και στην Κρήτη κατά τόπους 34 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για τοπικές βροχές, κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός – Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.