ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Έρχονται ισχυρές χιονοπτώσεις – Στην ψύξη όλη η χώρα!

Λευκό διήμερο έρχεται Πέμπτη και Παρασκευή
Καιρός: Έρχονται ισχυρές χιονοπτώσεις – Στην ψύξη όλη η χώρα!

Χαλάει ακόμη περισσότερο ο καιρός την προσεχή Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου, αλλά και την Παρασκευή, 14/12, καθώς έρχονται ισχυρές χιονοπτώσεις σε μεγάλο μέρος της χώρας!

Σύμφωνα με το meteo.gr, έρχεται ένα θερμό μέτωπο από τα δυτικά, το οποίο θα συνδυαστεί με ψυχρές επιφανειακές αέριες μάζες και θα φέρει χιονιά στα βόρεια και τα δυτικά της χώρας.

Πιο ασθενείς χιονοπτώσεις, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, αναμένονται και στη Νότια Ελλάδα.

Αρκετά εκτεταμένη χιονοκάλυψη αναμένεται γενικότερα στην Ευρώπη το επόμενο διάστημα, καθώς μια ψυχρή αέρια μάζα πολικής προέλευσης κατακλύζει την ήπειρο. Η χώρα μας επηρεάζεται και αυτή από το ψύχος, κυρίως η Βόρεια Ελλάδα, όμως μέχρι στιγμής τα φαινόμενα είναι αρκετά πιο ασθενή από την Κεντρική Ευρώπη, όπου το χιόνι και οι χαμηλές θερμοκρασίες θα δημιουργήσουν προβλήματα μέχρι το Σάββατο.

Το meteo έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που παρουσιάζει τη νεότερη δορυφορική εκτίμηση για την χιονοκάλυψη, καθώς και προγνωστικούς χάρτες με την επέκτασή της και το ύψος χιονιού στην Ευρώπη τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: iefimerida

Άνδρας βρέθηκε νεκρός στη Μόρια

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Έρχονται ισχυρές χιονοπτώσεις – Στην ψύξη όλη η χώρα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.