ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία Αττική:Πού λειτουργούν θερμαινόμενοι χώροι

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της περιφέρειας
Κακοκαιρία Αττική:Πού λειτουργούν θερμαινόμενοι χώροι

Η περιφέρεια ενημέρωσε με σχετική ανακοίνωσή της για τους θερμαινόμενους χώρους που υπάρχουν στην Αττική για αυτές τις παγωμένες μέρες προκειμένου να προστατευτούν οι συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της περιφέρειας:

«Άμεση και επικαιροποιημένη ενημέρωση σχετικά με τους θερμαινόμενους χώρους που λειτουργούν σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Αττικής, παρέχει η Περιφέρεια Αττικής στην ιστοσελίδα της, (ΕΔΩ).

Πρόκειται για θερμαινόμενους χώρους που έχουν κοινοποιηθεί από τους Δήμους στην Περιφέρεια και τους οποίους λειτουργούν οι Δήμοι και άλλοι φορείς, με στόχο την προστασία των πολιτών και ιδιαίτερα των ευπαθών κοινωνικών ομάδων από ακραία καιρικά φαινόμενα κατά τη χειμερινή περίοδο. Για τη διευκόλυνση των πολιτών τα σημεία καταγράφονται σε πίνακες και απεικονίζονται σε χάρτη Google, ενώ παράλληλα παρατίθενται βασικές πληροφορίες αυτοπροστασίας των πολιτών από παγετό και χιόνια».

Καιρός: Χιόνια και ψύχος σε ολόκληρη τη χώρα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κακοκαιρία Αττική:Πού λειτουργούν θερμαινόμενοι χώροι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.