ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία: Έτσι ξύπνησαν οι Αθηναίοι-Χιόνισε σε όλη την Αθήνα (pics)

Έκλεισαν πολλοί δρόμοι -Που χρειάζεται πολλή προσοχή
Κακοκαιρία: Έτσι ξύπνησαν οι Αθηναίοι-Χιόνισε σε όλη την Αθήνα (pics)

Ο Τηλέμαχος σαρώνει ήδη από το βράδυ της Δευτέρας ολόκληρη την Αττική με χιονοπτώσεις σε πολλές περιοχές στο λεκανοπέδιο Αττικής.

Η κακοκαιρία έκανε την εμφάνισή της και στο κέντρο της Αθήνας ενώ από την έντονη χιονόπτωση έχουν προκληθεί πολλά προβλήματα στο οδικό δίκτυο Ενώ η τροχαία συνιστά προσοχή σε όσους κινούνται ιδιαιτέρως στα βόρεια προάστια.

Να σημειωθεί πως κλειστή παραμένει η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας,η  λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή αλλά και ο δρόμος προς τον Υμηττό.

Πιο αναλυτικά κλειστοί παραμένουν οι έξης:

στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, διακόπηκε πριν από λίγο η κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη στην Κηφισιά προς Λαμία και από το Σχηματάρι προς Αθήνα, καθώς και από την έξοδο της Αττικής Οδού προς την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας.

στην Καισαριανή, διακόπηκε η κυκλοφορία στην Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως από το ύψος του γηπέδου της Καισαριανής στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κατεχάκη και στη Λεωφόρο Κατεχάκη στην έξοδο προς Καισαριανή.

επίσης διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στον δρόμο προς Υμηττό, στην περιοχή Καλοπούλα.

Η τροχαία συνιστά στους οδηγούς να είναι πολύ προσεκτικοί να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες και να αποφεύγονται οι μετακινήσεις αν αυτό δεν είναι απαραίτητο.

Δείτε εικόνες από όλη την Αθήνα:

Το χιόνι έκανε την εμφάνισή του και στην Αθήνα

Εντονη χιονόπτωση στο κέντρο της Αθήνας

Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία τις επόμενες 48 ώρες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κακοκαιρία: Έτσι ξύπνησαν οι Αθηναίοι-Χιόνισε σε όλη την Αθήνα (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.