ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Αυτά είναι τα επικίνδυνα ρέματα στην Αττική – Μεγάλη προσοχή

Η κακοκαιρία «Αθηνά» συνεχίζει να πλήττει την Αττική, με αρκετά ρέματα σ' αυτή, παρά το γεγονός πως καθαρίστηκαν να είναι ακόμα επικίνδυνα.
Κακοκαιρία «Αθηνά»: Αυτά είναι τα επικίνδυνα ρέματα στην Αττική – Μεγάλη προσοχή

Η κακοκαιρία «Αθηνά» συνεχίζει να πλήττει όλο και περισσότερες περιοχές στην Ελλάδα, στην Αττική μάλιστα υπάρχουν επικίνδυνα ρέματα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, είπε για την κακοκαιρία «Αθηνά», στην ΕΤ3, πως θα συνοδεύεται από πτώση της θερμοκρασίας και επικίνδυνα φαινόμενα.

Πέρα όμως από τον προβληματισμό για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που φέρνει μαζί της η «Αθηνά» στην Αττική, υπάρχει και ακόμη ένας… πονοκέφαλος.

Αυτός είναι τα ρέματα που παρότι καθαρίστηκαν αρκετά από αυτά, όπως έχουν δηλώσει και κάτοικοι των περιοχών εγκυμονούν κινδύνους. ο λόγος είναι πως επιβαρύνθηκαν μετά από τις μεγάλες πυρκαγιές που μαίνονταν το καλοκαίρι.

Τα πιο επικίνδυνα είναι τα:

Γιώργης
Κουλουριώτικος
Αιγειρούσες
Ντουράκου
Κηφισός
Σαρανταπόταμος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κακοκαιρία «Αθηνά»: Αυτά είναι τα επικίνδυνα ρέματα στην Αττική – Μεγάλη προσοχή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.