ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία Αθηνά: Μετά τις φωτιές θέμα χρόνου να πνιγεί η Εύβοια!

Η κακοκαιρία που έρχεται, προβληματίζει πάρα πολύ και στην Εύβοια, ειδικά μετά τις μεγάλες φωτιές του καλοκαιριού.
Κακοκαιρία Αθηνά: Μετά τις φωτιές θέμα χρόνου να πνιγεί η Εύβοια!

Κακοκαιρία Αθηνά: Η Εύβοια προσπαθεί να… θεραπεύσει στις πληγές που άφησαν οι φωτιές του καλοκαιριού, με τις δυσκολίες να είναι πάρα πολλές.

Συγκεκριμένα το Reuters βρέθηκε στις περιοχές που καταστράφηκαν, με τα συνεργεία να τρέχουν να κάνουν τα απαραίτητα έργα, προκειμένου να προλάβουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έρχονται.

Ο Δήμαρχος του Μαντουδίου μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και ανέφερε ότι δίνεται… μάχη με τον χρόνο, προκειμένου να γίνουν τα σωστά αντιπλημμυρικά έργα.

Η προσπάθεια είναι μεγάλη, ενώ η κακοκαιρία Αθηνά έρχεται και προκαλεί αρκετό φόβο, για τις επιπτώσεις που θα έχει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι βροχές που αναμένονται σήμερα φαίνεται ότι θα είναι πολύ δυνατές και οι καταστροφές αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, θα είναι μεγάλες.

Αν τα έργα ωστόσο δεν ολοκληρωθούν σύντομα, οι κακοκαιρίες που έρχονται μέσα στο χειμώνα, θα φέρουν νέα προβλήματα, με τους πολίτες να την… πληρώνουν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κακοκαιρία Αθηνά: Μετά τις φωτιές θέμα χρόνου να πνιγεί η Εύβοια!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.