ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία – Αθήνα: «Μποτιλιάρισμα» στους δρόμους – Πτώση δέντρου στις γραμμές του ΗΣΑΠ (vid)

H κακοκαιρία που πλήττει τον νομό Αττικής έχει προκαλέσει σημαντικά κυκλοφοριακά προβλήματα σε κεντρικούς δρόμους.
Κακοκαιρία – Αθήνα: «Μποτιλιάρισμα» στους δρόμους – Πτώση δέντρου στις γραμμές του ΗΣΑΠ (vid)

Κακοκαιρία – Αθήνα: Αρκετά προβλήματα έχει προκαλέσει στην Αττική και ειδικότερα στην Αθήνα η κακοκαιρία που έπληξε την χώρα κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας με έντονη βροχόπτωση σε αρκετές περιοχής.

Ένα από τα προβλήματα αφορά την έντονη κίνηση στους δρόμους της πρωτεύουσας καθώς τις πρωινές ώρες παρατηρήθηκε έντονο «μποτιλιάρισμα» σε κεντρικές οδούς της Αθήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κακοκαιρία: «Άνοιξαν» οι ουρανοί στην Αττική – Πλημμύρες σε πολλές περιοχές της χώρας (vids)

Ειδικότερα, και σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛΑΣ, η κίνηση είναι πολύ αυξημένη λίγο πριν τις 8 στις Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος) από το ύψος της ΒΙΑΜΑΞ, στην Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος), και στην Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη.

Παράλληλα, αυξημένη είναι η κίνηση στην Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος), στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισού, στη Θηβών, στην Πέτρου Ράλλη προς λεωφόρο Κηφισού, στην Αλεξάνδρας, τμηματικά στη Μεσογείων, στην Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη), τμηματικά στην άνοδο και την κάθοδο της Κηφισίας στην οποία η κίνηση των οχημάτων μέχρι την Ηρακλείου γινόταν με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Επίσης, αυξημένη είναι η κίνηση σε δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας, και ειδικά στην άνοδο των Βασ. Σοφίας και Βασ. Κωνσταντίνου.

ΗΣΑΠ: Πτώση δέντρου μεταξύ των σταθμών «Ειρήνη» και «Νέο Ηράκλειο»

Επίσης τις πρώτες πρωινές ώρες σημειώθηκε πτώση δέντρου στις γραμμές των συρμών του ΗΣΑΠ, στο τμήμα μεταξύ των σταθμών «Ειρήνη» και «Νέο Ηράκλειο».

Λόγω των ισχυρών ανέμων το δέντρο έπεσε πάνω στις γραμμές, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει την ροή των συρμών.

Προς το παρόν, οι συρμοί από την Κηφισιά σταματούν στον σταθμό της Ειρήνης, ενώ αυτά που ξεκινούν από τον Πειραιά, σταματούν στον σταθμό της Νέας Ιωνίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κακοκαιρία – Αθήνα: «Μποτιλιάρισμα» στους δρόμους – Πτώση δέντρου στις γραμμές του ΗΣΑΠ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.