ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στην Εύβοια

Η Κακοκαιρία «Αθηνά», προελαύνει στην Ελλάδα. Έχει προκαλέσει μεγάλες καταστροφές στην Βόρεια Εύβοια. Ενώ υπάρχει ανησυχία γιατί η κακοκαιρία θα συνεχιστεί.
Κακοκαιρία «Αθηνά»: Προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στην Εύβοια

Η Κακοκαιρία «Αθηνά», χτυπάει την Ελλάδα και έχει πλήξει πολλές περιοχές, με την Εύβοια να «μετρά» σημαντικές καταστροφές.

Πιο συγκεκριμένα στην Βόρεια Εύβοια, είχε ισχυρές καταιγίδες, κατά την διάρκεια της νύχτας. Έτσι έγιναν σημαντικές καταστροφές, μετά από αυτές που συνέβησαν πριν λίγους μήνες από τις φωτιές που είχαν ξεσπάσει το καλοκαίρι.

Αυτές οι πυρκαγιές, είχαν σαν αποτέλεσμα, να μην υπάρχει δάσος, για να προστατέψει τις συγκεκριμένες περιοχές.

Έχουν ισοπεδωθεί πολλοί δρόμοι, που έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, ενώ δεκάδες σπίτια έχουν πλημυρίσει. Δεν κινδύνεψαν ζωές, όμως υπάρχει προβληματισμός, για το τι θα συμβεί στην συνέχεια.

Καθώς ο Σάκης Αρναούτογλου, μίλησε στην ΕΡΤ3, για επικίνδυνα φαινόμενα που ίσως δημιουργήσουν προβλήματα!.

Οπότε η κακοκαιρία θα συνεχιστεί. Πάντως στην Εύβοια ήδη προσπαθούν να συμμαζέψουν κάπως την κατάσταση. Με μηχανήματα που κινούνται προς το Βόρειο της τμήμα, για να αποκαταστήσουν το κυκλοφοριακό δίκτυο.

Ο δήμαρχος Μαντουδίου, μίλησε στο Open για την κατάσταση και είπε μεταξύ άλλων πως μετά την καταστροφική φωτιά ήρθε και η αντίστοιχη πλημύρα και δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο.

Πως η παραλία Άννας και του Αχλαδίου, έχουν καταστραφεί εντελώς. Πως μέσα στο χωριό έχει φύγει ένα βουνό ολόκληρο και υπάρχουν συνεχόμενες κλήσεις, για άντληση υδάτων από τα σπίτια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κακοκαιρία «Αθηνά»: Προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στην Εύβοια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.