Η Κακοκαιρία «Αθηνά», χτυπάει την Ελλάδα και έχει πλήξει πολλές περιοχές, με την Εύβοια να «μετρά» σημαντικές καταστροφές.

Η Κακοκαιρία «Αθηνά», προελαύνει στην Ελλάδα. Έχει προκαλέσει μεγάλες καταστροφές στην Βόρεια Εύβοια. Ενώ υπάρχει ανησυχία γιατί η κακοκαιρία θα συνεχιστεί.

Η Κακοκαιρία «Αθηνά», χτυπάει την Ελλάδα και έχει πλήξει πολλές περιοχές, με την Εύβοια να «μετρά» σημαντικές καταστροφές.

Πιο συγκεκριμένα στην Βόρεια Εύβοια, είχε ισχυρές καταιγίδες, κατά την διάρκεια της νύχτας. Έτσι έγιναν σημαντικές καταστροφές, μετά από αυτές που συνέβησαν πριν λίγους μήνες από τις φωτιές που είχαν ξεσπάσει το καλοκαίρι.

Αυτές οι πυρκαγιές, είχαν σαν αποτέλεσμα, να μην υπάρχει δάσος, για να προστατέψει τις συγκεκριμένες περιοχές.

Έχουν ισοπεδωθεί πολλοί δρόμοι, που έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, ενώ δεκάδες σπίτια έχουν πλημυρίσει. Δεν κινδύνεψαν ζωές, όμως υπάρχει προβληματισμός, για το τι θα συμβεί στην συνέχεια.

Καθώς ο Σάκης Αρναούτογλου, μίλησε στην ΕΡΤ3, για επικίνδυνα φαινόμενα που ίσως δημιουργήσουν προβλήματα!.

Οπότε η κακοκαιρία θα συνεχιστεί. Πάντως στην Εύβοια ήδη προσπαθούν να συμμαζέψουν κάπως την κατάσταση. Με μηχανήματα που κινούνται προς το Βόρειο της τμήμα, για να αποκαταστήσουν το κυκλοφοριακό δίκτυο.

Ο δήμαρχος Μαντουδίου, μίλησε στο Open για την κατάσταση και είπε μεταξύ άλλων πως μετά την καταστροφική φωτιά ήρθε και η αντίστοιχη πλημύρα και δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο.

Πως η παραλία Άννας και του Αχλαδίου, έχουν καταστραφεί εντελώς. Πως μέσα στο χωριό έχει φύγει ένα βουνό ολόκληρο και υπάρχουν συνεχόμενες κλήσεις, για άντληση υδάτων από τα σπίτια.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο