ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία Μπάλλος: Η απόλυτη καταστροφή στην Κέρκυρα (pics)

Ασύλληπτες είναι οι καταστροφές στην Κέρκυρα από την Κακοκαιρία Μπάλλος.
Κακοκαιρία Μπάλλος: Η απόλυτη καταστροφή στην Κέρκυρα (pics)

Η κακοκαιρία Μπάλλος σάρωσε την Κέρκυρα, αφήνοντας πίσω του αποκλεισμένα χωριά, ζημιές σε οδικό δίκτυο, σπίτια και καταστήματα.

Η σφοδρή βροχόπτωση και οι θυελλώδεις άνεμοι είχαν ως αποτέλεσμα να κηρυχτεί η περιφερειακή ενότητα του νησιού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κέρκυρας δέχθηκε μέσα σε λίγες ώρες 495 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, με τις εικόνες που έρχονται να δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής.

Λόγω των σοβαρών καταστροφών που προέκυψαν, χωρίς υδροδότηση έχουν μείνει νοικοκυριά και επιχειρήσεις στις περιοχές Τρίκλινο και Κομπίτσι. Παράλληλα, χωρίς ρεύμα έχουν μείνει αρκετές περιοχές σε κεντρική και Νότια Κέρκυρα, καθώς υπήρξαν εκτεταμένες ζημιές στο δίκτυο στα Μωραίτικα, Μεσσογγή, Άφρα και Βιρό.

Οι ζημιές είναι μεγάλες με τους κατοίκους να τονίζουν ότι πρέπει να ξεκινήσει καταγραφή γιατί ενδεχομένως να υπάρχουν χειρότερες καταστάσεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κακοκαιρία Μπάλλος: Η απόλυτη καταστροφή στην Κέρκυρα (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.