ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία Μπάλλος: Νεκρός εντοπίστηκε ο 69χρονος αγνοούμενος

Νεκρός εντοπίστηκε ο 69χρονος βοσκός που αγνοούνταν από χθες στην Εύβοια.
Κακοκαιρία Μπάλλος: Νεκρός εντοπίστηκε ο 69χρονος αγνοούμενος

Δυστυχώς η κακοκαιρία Μπάλλος έφερε το πρώτο του θύμα, καθώς βρέθηκε νεκρός ο 69χρονος βοσκός που αγνοούνταν από χθες στους Τσακαίους της Εύβοιας.

Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από όλα, μιας και ό,τι και αν καταστραφεί από ένα φυσικό φαινόμενο, αργά ή γρήγορα μπορεί να ξαναφτιαχτεί. Όχι όμως η ανθρώπινη ζωή.

Σύμφωνα με το evima.gr λοιπόν, τη σορό του εντόπισε ελικόπτερο της Πυροσβεστικής, ενώ μάλιστα είχε ζήτησε βοήθεια από τις Αρχές λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του.

Στις αναζητήσεις συνέδραμε από την πρώτη στιγμή η Πυροσβεστική, με 15 πυροσβέστες και 5 οχήματα, ενώ στην αναζήτηση του 69χρονου βοήθησαν και εθελοντές της Ομάδας Διάσωσης Εύβοιας Sar-312 από το Αλιβέρι, με δύο αυτοκίνητα και ειδικό εξοπλισμό.

Ο άτυχος ηλικιωμένος βρέθηκε μακριά από το αυτοκίνητό του, το οποίο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά την ώρα της καταιγίδας που έπληττε την περιοχή.

Είναι χαρακτηριστικό πως η σφοδρότητα των φαινομένων ήταν τόσο μεγάλη που το αυτοκίνητο έγινε κομμάτια.


Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κακοκαιρία Μπάλλος: Νεκρός εντοπίστηκε ο 69χρονος αγνοούμενος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.