ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία Μπάλλος: Όλα τα μέτρα που είναι σε ισχύ – Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ – Ποια σχολεία είναι κλειστά!

Πολλά τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία Μπάλλος, που συνεχίζει να... χτυπάει την Ελλάδα!
Κακοκαιρία Μπάλλος: Όλα τα μέτρα που είναι σε ισχύ – Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ – Ποια σχολεία είναι κλειστά!

Η κακοκαιρία Μπαλλος συνεχίζει να σαρώνει την Ελλάδα προκαλώντας προβλήματα σε όλη τη χώρα, με τους πολίτες να βρίσκονται σε απόγνωση.

Συγκεκριμένα, δεκάδες δρόμοι πλημμύρισαν χθες με τις έντονες βροχοπτώσεις με την Πυροσβεστική να δέχεται πάνω από 1.400 κλήσεις.

Αυτές ήταν φυσικά για πλημμυρισμένα σπίτια, μεταφορές ατόμων, κομμένα δέντρα, με τις 779 να γίνονται σε περιοχές του Λεκανοπεδίου και οι 595 στην Περιφέρεια των Ιονίων Νήσων, με την Κέρκυρα να έχει τα μεγαλύτερα θέματα.

Η κακοκαιρία λοιπόν οδήγησε την κυβέρνηση σε έκτακτα μέτρα προκειμένου να προφυλαχτούν οι πολίτες.

Αναλυτικά:

  • Ο Κηφισός και η παραλιακή θα μείνουν κλειστοί έως τις 8 το πρωί. Ωστόσο τα πράγματα ήταν καλύτερα και από 6 δόθηκε τελικώς στην κυκλοφορία.
  • Στην Αττική θα παραμείνουν κλειστές οι δημόσιες υπηρεσίες.
  • Η κυβέρνηση ενθαρρύνει την τηλεργασία στην Αττική!
  • Κλειστά δικαστήρια!
  • Φυσικά κλειστά θα παραμείνουν σχολεία και βρεφονηπιακοί σταθμοί, μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με τις πλημμύρες σε πάρα πολλά σχολεία και τους μαθητές να φτιάχνουν αυτοσχέδιες γέφυρες με θρανία.

Έτσι, κλειστά θα είναι τα σχολεία σε Αττική, Χαλκιδική, Εύβοια, Κέρκυρα Σάμο, Ικαρία, Κεφαλονιά και Ιθάκη, ενώ και σε δήμους των περιφερειακών ενοτήτων Αργολίδας, Λακωνίας και Αρκαδίας.

Τι θα γίνει με τα ΜΜΜ;

Μέχρι τις 8:00 το πρωί της Παρασκευής, οι συρμοί του τραμ θα παραμείνουν ακινητοποιημένα και οι συνθήκες θα κρίνουν τη μετακίνηση τους.

Από κει και πέτα το Μετρό θα λειτουργήσει κανονικά, όπως και τα τρόλεϊ με τα λεωφορεία.

https://youtu.be/KjPS3mUB2ek

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κακοκαιρία Μπάλλος: Όλα τα μέτρα που είναι σε ισχύ – Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ – Ποια σχολεία είναι κλειστά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.