ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία «Daniel»: Φέρνουν αυξήσεις στα σούπερ μάρκετ οι καταστροφικές πλημμύρες στον Θεσσαλικό κάμπο!

Τα πράγματα μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έφερε η κακοκαιρία «Daniel», θα δυσκολέψουν πάρα πολύ.
Κακοκαιρία «Daniel»: Φέρνουν αυξήσεις στα σούπερ μάρκετ οι καταστροφικές πλημμύρες στον Θεσσαλικό κάμπο!

Τα… κομμάτια της προσπαθεί να μαζέψει η Ελλάδα μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας «Daniel», που έφερε τις φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Η κατάσταση εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ δύσκολη, χωρίς να ξέρει κανείς πότε θα μπορέσει η περιοχή να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Πλέον μάλιστα, όπως αναφέρουν «Τα Νέα», υπάρχει πολύ μεγάλο κίνδυνος να δούμε μεγάλες ελλείψεις ή ανατιμήσεις προϊόντων, που παράγονται στη Θεσσαλία.

Συγκεκριμένα, έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται οι πρώτες ελλείψεις, όπως σε προϊόντα μεγάλη γαλακτοβιομηχανίας με έδρα τα Τρίκαλα, οι εγκαταστάσεις της οποίας γέμισαν με νερό.

Από κει και πέρα, έχουμε θέματα τόσο σε εταιρίες που φέρνουν στην αγορά και τα σούπερ μάρκετ, εμφιαλωμένο νερό, τυροκομεία, οινοποιία και φυσικά κτηνοτροφικές μονάδες, με πολλά ζώα δυστυχώς να χάνουν τη ζωή τους.

Αν δει κανείς μάλιστα τα όσα φέρνει η Θεσσαλία στη συνολικά παραγωγή της Ελλάδας, θα… ζαλιστεί, αφού μιλάμε για το 71,10% του χοιρινού κρέατος, 54,70% αχλάδια, 52,80% βιομηχανική ντομάτα και πολλά άλλα.

Την ίδια στιγμή όσο οι άνθρωποι μετρούν καταστροφές, το υπουργείο Ανάπτυξης προχώρησε σε επέκταση του πλαφόν για το κέρδος από βασικά και άλλα είδη.

Ωστόσο ακόμα και αυτό δε θα μπορέσει να αποτρέψει, τις αυξήσεις που θα πάρουν ορισμένα από τα προϊόντα, μετά το πολύ σκληρό χτύπημα που έφερε η κακοκαιρία «Daniel».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κακοκαιρία «Daniel»: Φέρνουν αυξήσεις στα σούπερ μάρκετ οι καταστροφικές πλημμύρες στον Θεσσαλικό κάμπο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.