ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία Ελπίς: Ο Στρατός στην ολονύχτια μάχη για τον απεγκλωβισμό οδηγών – Μεγάλες δυσκολίες

Ο Στρατός ρίχνεται στη μάχη του απεγκλωβισμού χιλιάδων οδηγών στην Αττική Οδό εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίς».
Κακοκαιρία Ελπίς: Ο Στρατός στην ολονύχτια μάχη για τον απεγκλωβισμό οδηγών – Μεγάλες δυσκολίες

Η κακοκαιρία Ελπίς έχει ως αποτέλεσμα την… οδύσσεια των χιλιάδων εγκλωβισμένων οδηγών στην Αττική Οδό, με τον στρατό να βγαίνει στους δρόμους.

Με ερπυστριοφόρα, εκχιονιστικά και καμιόνια με προμήθειες και κουβέρτες επιχειρούν δυνάμεις στις εξόδους στις εξόδους της Αττικής Οδού 11, 12, 13, 15, 17, 18.

Μεταφέρουν επίσης όσους οδηγούς έχουν μείνει από μπαταρία, καύσιμα, έχουν παιδιά ή άτομα από ευπαθείς ομάδες σε κοντινά σημεία για να τους παραλάβουν στελέχη της πολιτικής προστασίας, των κοντινών δήμων ή της Περιφέρειας Αττικής.

Η επιχείρηση γίνεται υπό πολύ δύσκολες συνθήκες, καθώς στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας η χιονόπτωση είναι επίσης μεγάλη, με αποτέλεσμα οι μετακινήσεις των οχημάτων να μην είναι εύκολες.

Φυσικά η Αττική Οδός είναι απλώς ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα της ανικανότητας της Πολιτείας στην διαχείριση της κακοκαίριας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κακοκαιρία Ελπίς: Ο Στρατός στην ολονύχτια μάχη για τον απεγκλωβισμό οδηγών – Μεγάλες δυσκολίες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.