ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία: Έρχονται χιόνια και στα πεδινά (vid)

Πώς θα επηρεαστεί από την κακοκαιρία Αττική και Θεσσαλονίκη
Κακοκαιρία: Έρχονται χιόνια και στα πεδινά (vid)

Κρύο και χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα προβλέπει για σήμερα ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, καθώς ο καιρός παρουσιάζει σοβαρή επιδείνωση.

Από την κακοκαιρία θα επηρεαστούν τμήματα της Θεσσαλίας, της Στερεάς, της Εύβοιας και τα Ανατολικά της Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιάνο θα χιονίσει ακόμα και στα πεδινά τμήματα, ενώ στο Αιγαίο θα είναι πολύ άστατος ο καιρός, με θυελλώδεις ανέμους και δυνατές βροχές. Ειδικά προς το ξημέρωμα της Πέμπτης θα έχει ριπές ανέμων που θα ξεπερνούν τα 10 και 11 μποφόρ.

Η Δυτική Ελλάδα θα μείνει ανεπηρέαστη από τα φαινόμενα.

Στην Αττική, περιμένουμε αρκετά δυνατές βροχές, ενώ θα χιονίσει από τα 300-400 μέτρα και πάνω. Πρόσκαιρα θα χιονίσει και σε πιο χαμηλά υψόμετρα κυρίως στις περιοχές που βλέπουν προς την Εύβοια. Οι άνεμοι θα είναι δυνατοί, εντάσεως 7-8 μποφόρ και θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, ενώ το θερμόμετρο θα φτάσει στη μέγιστη τιμή του στους 8 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται μόνο συννεφιά και μόνο κάποιες μικρές χιονοπτώσεις στην Χαλκιδική, κυρίως τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 6 βαθμούς, ενώ θα πνέουν βοριάδες εντάσεως 6-7 μποφόρ.

ΠΗΓΗ:newsbeast.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κακοκαιρία: Έρχονται χιόνια και στα πεδινά (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.