ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία: Για καταστροφές προειδοποιεί το Μeteo- Δείτε ποιες περιοχές αφορά

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τις προειδοποιήσεις του meteo οι πολίτες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί καθώς η κακοκαιρία ενδέχεται να προκαλέσει πολλές ζημιές
Κακοκαιρία: Για καταστροφές προειδοποιεί το Μeteo- Δείτε ποιες περιοχές αφορά

Η «Χιόνη», όπως ονομάστηκε, είναι η νέα κακοκαιρία που αναμένεται να σαρώσει τη χώρα μέχρι και την Κυριακή.

Μάλιστα πολλοί είναι οι φόβοι για μεγάλα προβλήματα που ενδεχομένως να προκαλέσει νέα κακοκαιρία τόσο στις θαλάσσιες μετακινήσεις όσο και στις δημόσιες αλλά και ιδιωτικές υποδομές στην Εύβοια την Ανατολική Αττική αλλά και τα νησιά του Αιγαίου.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τις προειδοποιήσεις του meteo οι πολίτες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί καθώς η κακοκαιρία ενδέχεται να προκαλέσει πολλές ζημιές καθώς οι άνεμοι θα είναι θυελλώδεις και δεν αποκλείεται να φτάσουν μέχρι και τα 10 μποφόρ.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πώς οι πολικές αέριες μάζες θα προκαλέσουν πτώση της θερμοκρασίας ενώ οι χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές έχουν ήδη ξεκινήσει κυρίως στην κεντρική και Ανατολική στερεά αλλά και την Πελοπόννησο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κακοκαιρία: Για καταστροφές προειδοποιεί το Μeteo- Δείτε ποιες περιοχές αφορά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.