ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία Ιανός: Αλλάζει πορεία ο κυκλώνας – Ποιες περιοχές εκπέμπουν SOS

Νέα πορεία δείχνει πως χαράζει το μέτωπο της καταιγίδας που έπληξε τη Θεσσαλία και τη Φθιώτιδα τις προηγούμενες. Το τόξο της καταιγίδας, σύμφωνα με νεώτερο χάρτη, λίγο μετά τις 9 το πρωί, δείχνει να έχει μεταφερθεί στην νησιά του Αιγαίου, και πιο συγκεκριμένα στις νότιες Κυκλάδες. Πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα δείχνουν να σημειώνονται αυτήν την...
Κακοκαιρία Ιανός: Αλλάζει πορεία ο κυκλώνας – Ποιες περιοχές εκπέμπουν SOS

Νέα πορεία δείχνει πως χαράζει το μέτωπο της καταιγίδας που έπληξε τη Θεσσαλία και τη Φθιώτιδα τις προηγούμενες. Το τόξο της καταιγίδας, σύμφωνα με νεώτερο χάρτη, λίγο μετά τις 9 το πρωί, δείχνει να έχει μεταφερθεί στην νησιά του Αιγαίου, και πιο συγκεκριμένα στις νότιες Κυκλάδες.

Πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα δείχνουν να σημειώνονται αυτήν την ώρα και δυτικά της Κρήτης από την κακοκαιρία Ιανός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κακοκαιρία Ιανός: Νεκρή γυναίκα στα Φάρσαλα!

Νωρίτερα, τα δύο μέτωπα της καταιγίδας -Ιονίου και Θεσσαλίας- ενώθηκαν στο ύψος της νοτιοανατολικής Εύβοιας, σχηματίζοντας ένα τόξο που εκτείνεται από τη βόρεια Εύβοια και τη Φθιώτιδα, έως τη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου, διαπερνώντας τα Κύθηρα, το νομό Χανίων στην Κρήτη και σχεδόν όλες τις Κυκλάδες έως τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του κεντρικού Αιγαίου, τα οποία προσεγγίζει.

Το μέτωπο των καταιγίδων που δημιούργησε ο κυκλώνας Ιανός στο Ιόνιο, κινήθηκε τις προηγούμενες ώρες ανατολικά προς τα Κύθηρα, το Αιγαίο και τις Κυκλάδες, όπου συνάντησε τις καταιγίδες που πέρασαν από Θεσσαλία και χτύπησαν έπειτα την Εύβοια.

Δείτε τον χάρτη της καταιγίδας στις 9 το πρωί:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κακοκαιρία Ιανός: Αλλάζει πορεία ο κυκλώνας – Ποιες περιοχές εκπέμπουν SOS», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.