ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία Ιανός: Δεύτερος νεκρός από την κακοκαιρία στην Καρδίτσα

Νεκρός εντοπίστηκε ο κτηνοτρόφος που αγνοούνταν από την Παρασκευή στο χωριό Μαγουλίτσα του νομού Καρδίτσας, γεγονός που αυξάνει τον αριθμό των θυμάτων από την κακοκαιρία «Ιανός» στα δύο άτομα. Νωρίς το πρωί του Σαββάτου είχε γίνει γνωστό ότι μία ηλικιωμένη γυναίκα που είχε εγκλωβιστεί στο σπίτι της στο χωριό Βασιλί Φαρσάλων, έχασε τη ζωή της...
Κακοκαιρία Ιανός: Δεύτερος νεκρός από την κακοκαιρία στην Καρδίτσα

Νεκρός εντοπίστηκε ο κτηνοτρόφος που αγνοούνταν από την Παρασκευή στο χωριό Μαγουλίτσα του νομού Καρδίτσας, γεγονός που αυξάνει τον αριθμό των θυμάτων από την κακοκαιρία «Ιανός» στα δύο άτομα.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου είχε γίνει γνωστό ότι μία ηλικιωμένη γυναίκα που είχε εγκλωβιστεί στο σπίτι της στο χωριό Βασιλί Φαρσάλων, έχασε τη ζωή της από τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή την ώρα που η κακοκαιρία Ιανός «χτυπούσε» την περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κακοκαιρία «Ιανός»: «Βούλιαξε» η Λαμία, πλημμύρισε το αεροδρόμιο – «Έπνιξε» ακόμη και τα αεροπλάνα!

Όπως αναφέρουν τοπικοί παράγοντες, οι κάτοικοι του χωριού στα Φάρσαλα, για να γλιτώσουν από τον «Ιανό» και τον όγκο του νερού που έπεσε στην περιοχή, κατέφυγαν στην εκκλησία, όπου βρήκαν καταφύγιο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κακοκαιρία Ιανός: Δεύτερος νεκρός από την κακοκαιρία στην Καρδίτσα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.