ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία «Ιανός»: Πολλά τα προβλήματα στην Κρήτη, κατέρρευσε μπαλκόνι! (pic+vid)

Σοβαρά θέματα στο νησί...
Κακοκαιρία «Ιανός»: Πολλά τα προβλήματα στην Κρήτη, κατέρρευσε μπαλκόνι! (pic+vid)

Κακοκαιρία «Ιανός»: Προβλήματα προκάλεσε η σφοδρή καταιγίδα που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Ηράκλειο. Ο μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός» έφτασε και στην Κρήτη με έντονες βροχοπτώσεις, καταιγίδες και κεραυνούς που σημειώθηκαν σε ολόκληρο το νησί.

Κακοκαιρία «Ιανός»: Από την έντονη βροχόπτωση κατέρρευσε μπαλκόνι από διώροφο κτίριο στην περιοχή της Αλικαρνασσού, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κανένας τραυματισμός. Ωστόσο, τα μπάζα έπεσαν πάνω σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες υλικές ζημιές.

Κατά την πτώση του μπαλκονιού παρασύρθηκαν τα καλώδια της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να σημειωθεί πολύωρη διακοπή ρεύματος στην ευρύτερη περιοχή, ενώ στο σημείο έσπευσε συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τραγωδία στην Αχαΐα: Νεκρή 30χρονη μητέρα 4 παιδιών – Έπεσε σε γκρεμό με το αυτοκίνητό της

Πλημμυρικά φαινόμενα σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου η πλατεία των Λιονταριών μέσα σε λίγη ώρα μετατράπηκε σε λίμνη.

Το πλακόστρωτο μπροστά από τη Βασιλική του Αγίου Μάρκου έγινε αδιάβατο για τους ελάχιστους πεζούς που την ώρα της κορύφωσης του φαινομένου βρισκόταν στο κέντρο της πόλης, ενώ τα νερά εισέβαλαν και στους εσωτερικούς χώρους των καταστημάτων της περιοχής.

Δεκάδες ήταν οι κεραυνοί που έπεσαν το απόγευμα πάνω από την Κρήτη, κάνοντας τη νύχτα μέρα:

Πηγή: cretalive.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κακοκαιρία «Ιανός»: Πολλά τα προβλήματα στην Κρήτη, κατέρρευσε μπαλκόνι! (pic+vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.