ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία Ιανός: Ποιες περιοχές της Ελλάδας θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες (vid)

Σε τροχιά προς την Κρήτη βρίσκεται ο κυκλώνας ε τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Κακοκαιρία Ιανός: Ποιες περιοχές της Ελλάδας θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες (vid)

Κακοκαιρία Ιανός! Ο κύριος όγκος των καταιγίδων, αλλά και των ισχυρών βροχοπτώσεων, μετατοπίζεται νοτιότερα, δηλαδή από το μεσημέρι του Σαββάτου στην ανατολική και νότια Πελοπόννησο, στη θαλάσσια περιοχή των Κυθήρων και της Κρήτης.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα meteo.gr, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου, ο Ιανός το κέντρο του οποίου βρίσκεται στο Νότιο Ιόνιο, αναμένεται κατά τη διάρκεια του Σαββάτου 19/09 να κινηθεί αρχικά νότια και στη συνέχεια νοτιοανατολικά με τα φαινόμενα του σταδιακά να περιορίζονται στα νοτιότερα τμήματα της χώρας.

Από το απόγευμα του Σαββάτου 19/09 και την Κυριακή 20/09 η κακοκαιρία θα επηρεάσει την Κρήτη.

Ιανός: Δείτε παρακάτω όσα είπε ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κακοκαιρία Ιανός: Ποιες περιοχές της Ελλάδας θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.