ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία Μήδεια: Απίστευτο, βενζινάδικο κατέρρευσε από το χιόνι στο Χαϊδάρι! (vid)

«Πληγές» αφήνει πίσω της η σφοδρή χιονόπτωση. Παράδειγμα η μεγάλη καταστροφή που σημειώθηκε σε βενζινάδικο στο Χαϊδάρι.
Κακοκαιρία Μήδεια: Απίστευτο, βενζινάδικο κατέρρευσε από το χιόνι στο Χαϊδάρι! (vid)

Κακοκαιρία Μήδεια: «Πληγές» αφήνει πίσω της η σφοδρή χιονόπτωση. Παράδειγμα η μεγάλη καταστροφή που σημειώθηκε σε βενζινάδικο στο Χαϊδάρι.

Συγκεκριμένα η κακοκαιρία Μήδεια έριξε τόσο χιόνι στην Αττική που είχε ως αποτέλεσμα να καταρρεύσει ένα η στέγη σε ένα βενζινάδικο στο Χαϊδάρι!

H κάμερα του UP STORIES κατέγραψε τα πλάνα που κόβουν την ανάσα.

Να αναφέρουμε ότι το περιστατικό σημειώθηκε στην Ιερά οδό το οποίο και μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κόλο Κόλο: Σοκαριστική απειλή οπαδών στους παίκτες: «Θα σας σκοτώσουμε!»(vid)

Επιβεβαίωση Sportime: Δεν είδε πέναλτι στο ντέρμπι ο Κλατενμπεργκ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κακοκαιρία Μήδεια: Απίστευτο, βενζινάδικο κατέρρευσε από το χιόνι στο Χαϊδάρι! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.