ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία Μήδεια: Περισσότερες από χίλιες κλήσεις δέχθηκε η πυροσβεστική

Η επέλαση της κακοκαιρία Μήδεια είναι σφοδρή και η πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε περισσότερες κλήσεις για απεγκλωβισμούς, αλλά και μεταφορές νεφροπαθών.  Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η υπηρεσία δέχθηκε 60 κλήσεις για απεγκλωβισμούς από αυτοκίνητα στην Αττική που πλήττεται από την κακοκαιρία Μήδεια, από χθες το απόγευμα μέχρι αυτή την ώρα. Βέβαια, έγιναν εκατοντάδες κλήσεις για παροχή...
Κακοκαιρία Μήδεια: Περισσότερες από χίλιες κλήσεις δέχθηκε η πυροσβεστική

Η επέλαση της κακοκαιρία Μήδεια είναι σφοδρή και η πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε περισσότερες κλήσεις για απεγκλωβισμούς, αλλά και μεταφορές νεφροπαθών. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η υπηρεσία δέχθηκε 60 κλήσεις για απεγκλωβισμούς από αυτοκίνητα στην Αττική που πλήττεται από την κακοκαιρία Μήδεια, από χθες το απόγευμα μέχρι αυτή την ώρα.

Βέβαια, έγιναν εκατοντάδες κλήσεις για παροχή βοήθειας γενικότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης έγιναν πάνω από 1.000 κλήσεις στην Πυροσβεστική. 616 για κοπές δέντρων, 238 για παροχή βοήθειας (απεγκλωβισμοί από σπίτια ή οχήματα) και οι 100 για μεταφορές νεφροπαθών.

Στην Αττική έγιναν 660 κλήσεις στην Πυροσβεστική, με τις 450 να αφορούν κοπές δέντρων και κλαδιών. Οι 50 ήταν για παροχή βοήθειας και 70 για μεταφορές νεφροπαθών.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κακοκαιρία Μήδεια: Περισσότερες από χίλιες κλήσεις δέχθηκε η πυροσβεστική», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.