ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία Μήδεια: Πώς εξελίσσεται, πού θα χτυπήσει το βράδυ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία Μήδεια και σαρώνει τη χώρα, με την κορύφωση να γίνεται απόψε το βράδυ. Που αναμένεται να χτυπήσει τις επόμενες ώρες
Κακοκαιρία Μήδεια: Πώς εξελίσσεται, πού θα χτυπήσει το βράδυ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία Μήδεια και σαρώνει τη χώρα, με την κορύφωση να γίνεται απόψε το βράδυ.

Η κακοκαιρία Μήδεια κάνει την επέλαση της και οι σφοδρές χιονοπτώσεις, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο, από τα Βόρεια Προάστια της Αττικής θα μεταφερθούν σταδιακά από απόψε το βράδυ στο υπόλοιπο λεκανοπέδιο και θα κάνουν την εμφάνισή τους στα Κεντρικά και Νότια Προάστια.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες, οι ισχυροί άνεμοι και τα αυξημένα ποσοστά υγρασίας θα δημιουργήσουν ένα δύσκολο καιρικό σκηνικό για την πρωτεύουσα, στην οποία θα χιονίζει καθ’ όλη τη διάρκεια της Τρίτης.

Η κακοκαιρία θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην Εύβοια και την Κρήτη, όπου και εκεί αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες θα παραμείνουν για τις επόμενες ημέρες, με το θερμόμετρο να δείχνει μείον σε αρκετές περιοχές. Από ΕΔΩ μπορείτε να δείτε πως κινείται η κακοκαιρία.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κακοκαιρία Μήδεια: Πώς εξελίσσεται, πού θα χτυπήσει το βράδυ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!