ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία Μήδεια: Ζητήθηκε η συνδρομή του στρατού!

Σε ετοιμότητα βρίσκεται και ο στρατός, προκειμένου να διευκολύνουν τους τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ.
Κακοκαιρία Μήδεια: Ζητήθηκε η συνδρομή του στρατού!

Κακοκαιρία Μήδεια: Σε ετοιμότητα βρίσκεται και ο στρατός, προκειμένου να διευκολύνουν τους τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ.

Κακοκαιρία Μήδεια: Οι Αρχές έκριναν απαραίτητη την «ενεργοποίηση» του στρατού, προκειμένου να συνδράμει στην αποκατάσταση των προβλημάτων ηλεκτροδότησης.

Αρκετά νοικοκυριά και σε περιοχές της Αττικής έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, έπειτα από την πτώση δέντρων, ενώ οι αποκλεισμένοι δρόμοι δεν επιτρέπουν στους υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ να εργαστούν με ταχύτητα για την αποκατάσταση των προβλημάτων.

Έτσι, όπως αναφέρει το protothema ζητήθηκε από τον στρατό να παράσχει τα οχήματά του για την γρήγορη απομάκρυνση δέντρων, σε περιοχές που κρίνεται απαραίτητο, ώστε στη συνέχεια να αναλάβουν δράση οι τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ και να αποκαταστήσουν τις βλάβες.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τη ΔΕΗ, στα βόρεια προάστια της Αττικής έχουν καταγραφεί περισσότερες από 600 πτώσεις δέντρων, ενώ σπίτια σε πάνω από 25 περιοχές έμειναν χωρίς ηλεκτροδότηση.

Προβλήματα και με την υδροδότηση!

Τεράστια προβλήματα έχει φέρει η κακοκαιρία στη χώρα, καθώς σημειώνονται πολλαπλά προβλήματα με την υδροδότηση.

Συγκεκριμένα, έχουν καταγραφεί διακοπές ύδρευσης τις τελευταίες ώρες σε σημεία του Χολαργού, του Χαλανδρίου, της Φιλοθέης, της Πεντέλης, του Κερατσινίου, της Ηλιούπολης, των Γλυκών Νερών και της Αγίας Παρασκευής, σύμφωνα με την ΕΥΔΑΠ.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.