ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία «Θάλεια»: Έπεσαν 10.000 κεραυνοί-Επιμένει με καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις!

Σαρώνει την Ελλάδα η κακοκαιρία “Θάλεια”, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Κεραυνοί και κακοκαιρία: Σύμφωνα με το meteo.gr, 10.000 κεραυνούς κατέγραψε το δίκτυο καταγραφής κεραυνών «ΖΕΥΣ» του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών έως το βράδυ του Σαββάτου, κατά κύριο λόγο στο Ιόνιο και στην ηπειρωτική χώρα. Πάνω από την ξηρά (περίπου 7.000) και επάνω...
Κακοκαιρία «Θάλεια»: Έπεσαν 10.000 κεραυνοί-Επιμένει με καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις!

Σαρώνει την Ελλάδα η κακοκαιρία “Θάλεια”, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Κεραυνοί και κακοκαιρία: Σύμφωνα με το meteo.gr, 10.000 κεραυνούς κατέγραψε το δίκτυο καταγραφής κεραυνών «ΖΕΥΣ» του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών έως το βράδυ του Σαββάτου, κατά κύριο λόγο στο Ιόνιο και στην ηπειρωτική χώρα.

Πάνω από την ξηρά (περίπου 7.000) και επάνω από τη θάλασσα (περίπου 3000).

Στο επίκεντρο της κακοκαιρίας αναμένεται να βρεθούν σήμερα η ανατολική Στερεά, η Εύβοια και πιθανόν οι Σποράδες με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες, οι οποίες μέχρι το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους ισχυρές και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Από το απόγευμα αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κακοκαιρία «Θάλεια»: Έπεσαν 10.000 κεραυνοί-Επιμένει με καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.