ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Βομβαρδισμένο τοπίο» το Νέο Ηράκλειο, ανεμοστρόβιλος και πτώσεις δένδρων! (vid)

Κακοκαιρία: Με... βομβαρδισμένο τοπίο μοιάζει το κέντρο του Νέου Ηρακλείου καθώς από την κακοκαιρία έπεσαν μεγάλοι κορμοί δένδρων στην Μαρίνου Αντύπα.
«Βομβαρδισμένο τοπίο» το Νέο Ηράκλειο, ανεμοστρόβιλος και πτώσεις δένδρων! (vid)

Κακοκαιρία: Με… βομβαρδισμένο τοπίο μοιάζει το κέντρο του Νέου Ηρακλείου καθώς από την κακοκαιρία έπεσαν μεγάλοι κορμοί δένδρων στην Μαρίνου Αντύπα.

Ανεμοστρόβιλος που έπληξε την περιοχή τα ξημερώματα της Τρίτης έριξε δένδρα πάνω σε αυτοκίνητα και προσόψεις μαγαζιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κακοκαιρία – Αθήνα: «Μποτιλιάρισμα» στους δρόμους – Πτώση δέντρου στις γραμμές του ΗΣΑΠ (vid)

Συνεργεία προσπαθούν να απομακρύνουν τεράστιους κορμούς δένδρων από τον δρόμο για να επανέλθει η κυκλοφορία στο κέντρο του Ηρακλείου.

Οι δρόμοι σε όλη την περιοχή του Ηρακλείου παρουσιάζουν από το πρωί έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Κάτοικοι της περιοχής μίλησαν στο MEGA για το έντονο καιρικό φαινόμενο και δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν τις καταστροφές στις περιουσίες τους.

Αυτοκίνητα κατεστραμμένα, σπασμένα τζάμια από προσόψεις μαγαζιών και δεκάδες δένδρα σε σκεπές και δρόμους της περιοχής.

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο με τους συρμούς να πηγαίνουν μέχρι το σταθμό Νέα Ιώνια.

Νέο Ηράκλειο: Δείτε το ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Βομβαρδισμένο τοπίο» το Νέο Ηράκλειο, ανεμοστρόβιλος και πτώσεις δένδρων! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.