ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία: «Βομβαρδισμός» από κεραυνούς και φωτιές στην Εύβοια

Έντονα έχει… χτυπήσει η κακοκαιρία την Εύβοια, με τα φαινόμενα να κάνουν την εμφάνιση τους το βράδυ της Κυριακής. Συγκεκριμένα, η περιοχή δέχτηκε έναν βομβαρδισμό από κεραυνούς, με αποτέλεσμα να έχουμε αρκετές εστίες φωτιάς. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: Ξεκινά η κακοκαιρία και στην Αττική από Δευτέρα! Ταυτόχρονα λοιπόν εκδηλώθηκαν πυρκαγιές στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, αλλά και...
Κακοκαιρία: «Βομβαρδισμός» από κεραυνούς και φωτιές στην Εύβοια

Έντονα έχει… χτυπήσει η κακοκαιρία την Εύβοια, με τα φαινόμενα να κάνουν την εμφάνιση τους το βράδυ της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, η περιοχή δέχτηκε έναν βομβαρδισμό από κεραυνούς, με αποτέλεσμα να έχουμε αρκετές εστίες φωτιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: Ξεκινά η κακοκαιρία και στην Αττική από Δευτέρα!

Ταυτόχρονα λοιπόν εκδηλώθηκαν πυρκαγιές στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, αλλά και στα χωριά Νεροτριβιά, Καντύλι, Πλατάνα, Μακρυμάλλης, Τριάδα, Μακρυκάπα, Δάφνη, καθώς και σε σημείο στην περιοχή από Πανόραμα μέχρι Σταυρό.

Το καλό της υπόθεσης, είναι ότι οι φωτιές οι οποίες ήταν βέβαια ελεγχόμενες λόγω της βροχής. Στα σημεία επιχείρησαν τουλάχιστον έξι οχήματα των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών από τα Ψαχνά, καθώς και της ΠΥ Χαλκίδας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κακοκαιρία: «Βομβαρδισμός» από κεραυνούς και φωτιές στην Εύβοια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.