ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλαμαριά: Φωτιά σε πυλωτή – Η οπαδική βία έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές

Σε οπαδικά κίνητρα αποδίδει η Αστυνομία στο δράστη ή τους δράστες της εμπρηστικής επίθεσης που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Καλαμαριά: Φωτιά σε πυλωτή – Η οπαδική βία έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές

Καλαμαριά: Σε οπαδικά κίνητρα αποδίδει η Αστυνομία στο δράστη ή τους δράστες της εμπρηστικής επίθεσης που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο.

Η φωτιά ξέσπασε σε πυλωτή πολυκατοικίας της οδού Καλλιπόλεως, στην Καλαμαριά.

Παρά το γεγονός ότι την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας, οι αρχές εκτιμούν ότι το περιστατικό αποτελεί απάντηση σε πρόσφατη επίθεση οπαδών έξω από το γήπεδο του Άρη, στην περιοχή Χαριλάου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival, τις πρώτες ώρες μετά την εμπρηστική επίθεση οι αρχές πίστευαν ότι στόχος ήταν ένας από τους ενοίκους που υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία.

Το αυτοκίνητο και το μηχανάκι του ήταν σταθμευμένα στην πυλωτή και έγιναν στάχτη.

Τις επόμενες ώρες η έρευνα του ανακριτικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έδειξε ότι στόχος του εμπρησμού ήταν η μοτοσικλέτα ενός νεαρού οπαδού ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο τρόπος με τον οποίο πυρπολήθηκε η μοτοσικλέτα παραπέμπει σε πρακτικές που ακολουθούν σε τέτοιου είδους επιθέσεις οι χούλιγκανς.

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά εξαπλώθηκε με αποτέλεσμα να καούν ολοσχερώς πέντε αυτοκίνητα και πέντε μηχανές, ενώ προκλήθηκαν φθορές σε ακόμη δύο σταθμευμένα οχήματα.

Πηγή: thestival.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καλαμαριά: Φωτιά σε πυλωτή – Η οπαδική βία έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.