ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλαμάτα: Λειτούργησε κρυφά οίκος ανοχής εν μέσω καραντίνας

Κανονικά φαίνεται πως λειτουργούσε οίκος ανοχής στη Καλαμάτα παρά το lockdown που επικρατεί σε όλη τη χώρα.
Καλαμάτα: Λειτούργησε κρυφά οίκος ανοχής εν μέσω καραντίνας

Κανονικά φαίνεται πως λειτουργούσε οίκος ανοχής στη Καλαμάτα παρά το lockdown που επικρατεί σε όλη τη χώρα.

Καλαμάτα: Μπορεί στην Αττική να πάρθηκαν κανούργια μέτρα για ένα πιο αυστηρό lockdown κάτι τέτοιο όμως δεν πτόησε τους ιδιοκτήτες ενός οίκου ανοχής στη πόλη της Καλαμάτας από το να λειτουργήσει κανονικά, έστω και παράνομα.

Με αναρτήσεις σε ιστοσελίδες προσέλκυε πελάτες εν μέσω πανδημίας ένας κρυφός οίκος ανοχής που λειτουργούσε στο κέντρο της Καλαμάτας, παραβιάζοντας την σχετική απαγόρευση που έχει επιβληθεί λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού!

Ωστόσο, ο τελευταίος πελάτης που έκλεισε ραντεβού για να συνευρεθεί με μια 28χρονη Βουλγάρα αντί ποσού 60 ευρώ, ήταν αστυνομικός ο οποίος παρέδωσε τα προσημειωμένα χρήματα στον 46χρονο Έλληνα ιδιοκτήτη του παράνομου «σπιτιού» και αμέσως έδωσε σήμα στους συναδέλφους του! Μαζί με την εκδιδόμενη και τον μαστροπό, συνελήφθη άλλη μια 40χρονη Βουλγάρα που εργαζόταν ως υπάλληλος.

Πάνω στον 46χρονο βρέθηκαν τρεις σουγιάδες κι έτσι, εκτός από την κατηγορία της μαστροπείας, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλαμάτας του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή. Και στους τρεις απαγγέλθηκαν κατηγορίες και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί δημόσιας υγείας, καθώς οι γυναίκες δεν διέθεταν βιβλιάρια υγείας. Στον 46χρονο επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και σε κάθε γυναίκα από 300 ευρώ, για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Πηγή: protothema.gr

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια σε συγκέντρωση κατά του lockdown

Επεισόδια σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη, με συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε κατά του Lockdown.

Ειδικότερα, ένταση ξέσπασε νωρίτερα σήμερα απόγευμα Κυριακής στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης κατά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν αρνητές του κορονοϊού για τα περιοριστικά μέτρα, έπειτα από κάλεσμα που ξεκίνησε μέσω διαδικτύου.

Περίπου 30 άτομα συγκεντρώθηκαν επιχειρώντας να πραγματοποιήσουν πορεία στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας, ξεκινώντας από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Τμήμα των συγκεντρωμένων επιτέθηκε προς τις δυνάμεις της Αστυνομίας, πετώντας φωτοβολίδες και ρίχνοντας κάδους στο δρόμο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καλαμάτα: Λειτούργησε κρυφά οίκος ανοχής εν μέσω καραντίνας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.