ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλαμπάκα: Ηλικιωμένος έκανε σεξ σε δημοτικό πάρκινγκ στις 10 το πρωί

Δεν πτοήθηκε από την υψηλή θερμοκρασία και έκανε σεξ με την παράνομη σύντροφό του. Ένας ηλικιωμένος στην Καλαμπάκα, ο οποίος μάλιστα φέρεται να είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία αποδείχθηκε ασυγκράτητος, αδιαφορώντας για τα μάτια των περαστικών. Σύμφωνα με το tameteora.gr, την Τετάρτη, ο συγκεκριμένος βρισκόταν στο Δημοτικό Πάρκινγκ στην οδό Βλιώρα και είχε ερωτικές επαφές...
Καλαμπάκα: Ηλικιωμένος έκανε σεξ σε δημοτικό πάρκινγκ στις 10 το πρωί

Δεν πτοήθηκε από την υψηλή θερμοκρασία και έκανε σεξ με την παράνομη σύντροφό του.

Ένας ηλικιωμένος στην Καλαμπάκα, ο οποίος μάλιστα φέρεται να είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία αποδείχθηκε ασυγκράτητος, αδιαφορώντας για τα μάτια των περαστικών.

Σύμφωνα με το tameteora.gr, την Τετάρτη, ο συγκεκριμένος βρισκόταν στο Δημοτικό Πάρκινγκ στην οδό Βλιώρα και είχε ερωτικές επαφές με μία γυναίκα, μέσα στο αυτοκίνητό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα Υόρκη: Ασυγκράτητο ζευγάρι έδωσε… ρεσιτάλ σε σταθμό του μετρό (vid)

Μάλιστα, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, επειδή το όλο περιστατικό συνέβη στις 10:00, δεν ήταν λίγα τα… αδιάκριτα βλέμματα που αντιλήφθησαν τί συνέβη.

Οι πρώτοι προσπάθησαν να μην δώσουν σημασία, αλλά όσο το σκηνικό που παρέπεμπε σε ταινία πορνό συνεχιζόταν, άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους διαμαρτυρίες.

Έτσι, το παράνομο -όπως αναφέρει το συγκεκριμένο site- ζευγάρι, ντύθηκε και έφυγε σα να μην συνέβη τίποτα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καλαμπάκα: Ηλικιωμένος έκανε σεξ σε δημοτικό πάρκινγκ στις 10 το πρωί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.