ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλαμπάκα: Τραγωδία για 22χρονη – Καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Τον θανάσιμο τραυματισμό μιας 22χρονης αλλοδαπής είχε ως αποτέλεσμα ανατροπή γεωργικού ελκυστήρα το απόγευμα της Κυριακής (8/11). Το τραγικό δυστύχημα συνέβη σε περιοχή έξω από την Αύρα Καλαμπάκας όταν ο γεωργικός ελκυστήρας ανατράπηκε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της άτυχης κοπέλας και τον ελαφρύ τραυματισμό του αδερφού της. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο το ΕΚΑΒ όπου...
Καλαμπάκα: Τραγωδία για 22χρονη – Καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Τον θανάσιμο τραυματισμό μιας 22χρονης αλλοδαπής είχε ως αποτέλεσμα ανατροπή γεωργικού ελκυστήρα το απόγευμα της Κυριακής (8/11).

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη σε περιοχή έξω από την Αύρα Καλαμπάκας όταν ο γεωργικός ελκυστήρας ανατράπηκε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της άτυχης κοπέλας και τον ελαφρύ τραυματισμό του αδερφού της.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο το ΕΚΑΒ όπου μετέφερε την άτυχη 22χρονη στο Κ.Υ Καλαμπάκας καθώς και άνδρες του Α.Τ Μετέωρων που ερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Πηγή: kalabakacity.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΟΦΗ – Ολυμπιακός 0-2: Πέρασε από την Κρήτη με το αγαπημένο του δεύτερο ημίχρονο (vids)

ΑΕΛ – Λαμία: «Δύο ώρες πριν το ματς πήραμε τα αποτελέσματα»

Covid-19 & περιοριστικά μέτρα: Όλες οι ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καλαμπάκα: Τραγωδία για 22χρονη – Καταπλακώθηκε από τρακτέρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.