ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλλιάνος: Επίθεση με γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο του

Εμπρηστική επίθεση δέχθηκε με γκαζάκια το γραφείο που διατηρεί ο Γιάννης Καλλιάνος. Με τον ίδιο να ενημερώνει πως υπάρχουν υλικές ζημιές.
Καλλιάνος: Επίθεση με γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο του

Καλλιάνος: Άγνωστοι έκαναν επίθεση στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, αφού τοποθέτησαν γκαζάκια.

Καλλιάνος: Πιο συγκεκριμένα εμπρηστική επίθεση, δέχθηκε το γραφείο που διατηρεί στη Λεωφόρο Αλίμου στην Αργυρούπολη. Το συμβάν έγινε στις μία τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος τόνισε πως ο εμπρηστικός μηχανισμός μπήκε στην κεντρική είσοδο του γραφείου του και προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Όμως αρκετά πράγματα κατέγραψαν οι κάμερες που υπήρχαν και το οποία θα μελετηθούν. Πιο αναλυτικά τι σημείωσε στην ανάρτηση του στο Facebook:

«Εχθροί της Δημοκρατίας προσπάθησαν να κάψουν απόψε το πολιτικό μου γραφείο. Τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στην κυρία είσοδο με αποτέλεσμα να στραβώσουν τα σίδερα της πόρτας και να σπάσουν τα τζάμια. Υλικές ζημιές προκλήθηκαν και σε απόσταση 3 μέτρων από την πόρτα. Το συμβάν έγινε σήμερα περίπου στις 00.50.

Έχουν δώσει καταθέσεις οι γείτονες και εγώ αλλά για κακή τύχη των εχθρών της Δημοκρατίας υπάρχουν πολλές κάμερες στα γύρω μαγαζιά. Οι κάμερες θα μελετηθούν διεξοδικά από τα αρμόδια τμήματα της αστυνομίας με αποτέλεσμα αυτοί που θέλησαν να κάψουν το πολιτικό μου γραφείο να οδηγηθούν άμεσα στη δικαιοσύνη.

Ευχαριστώ θερμά την Ελληνική Αστυνομία και όλα τα αρμόδια τμήματα της διότι αμέσως μετά το συμβάν έσπευσαν στο γραφείο μου ώστε να ξεκινήσει το γρηγορότερο η έρευνα τους.

Στη Δημοκρατία δεν χωράνε τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καλλιάνος: Επίθεση με γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.