ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλλιάνος για την εμπρηστική επίθεση: «Δέχθηκα πολλές απειλές»

O Γιάννης Καλλιάνος σε δηλώσεις του στο Mega, τόνισε, πως δεχόταν απειλές το τελευταίο πεντάμηνο, πριν γίνει επίθεση στο γραφείο του.
Καλλιάνος για την εμπρηστική επίθεση: «Δέχθηκα πολλές απειλές»

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής, Γιάννης Καλλιάνος σε δηλώσεις του τόνισε πως δέχθηκε απειλές πριν να γίνει εμπρηστική επίθεση στο γραφείο του.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Επίθεση με γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο που διατηρεί ο Γιάννης Καλλιάνος στη Λεωφόρο Αλίμου στην Αργυρούπολη, σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες.

Η οποία είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξουν υλικές ζημιές. Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε για το συμβάν, στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Στις δηλώσεις του τόνισε πως δυστυχώς τα έχει αυτά η πολιτική. Σημείωσε ακόμα πως δεν νομίζει πως παίρνει θέσεις που προκαλούν, αντίθετα προσπαθεί να δίνει λύσεις σε θέματα που αφορούν όχι μόνο τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας αλλά και των Σύριζα, ΚΚΕ και ΚΙΝΑΛ.

Τέλος αποκάλυψε πως πριν να γίνει η εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια, δεχόταν απειλές και παράξενα τηλεφωνήματα το τελευταίο πεντάμηνο.

Μετά ακολούθησε η επίθεση και ευτυχώς βρέθηκε ένας άνθρωπος με πυροσβεστήρα και επενέβη έγκαιρα, στην είσοδο των γραφείων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καλλιάνος για την εμπρηστική επίθεση: «Δέχθηκα πολλές απειλές»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.