ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλλιθέα-video ΣΟΚ: Επιτέθηκε με τσεκούρι στη γυναίκα του

Πανικός έγινε χθες το βράδυ στην Καλλιθέα, όταν ένας 67χρονος άνδρας αποφάσισε να επιτεθεί στη γυναίκα του με ένα τσεκούρι. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι που έχει δύο παιδιά περνούσε πολλά προβλήματα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να του ζητάει διαζύγιο. Εκεί ο άνδρας θόλωσε, πήρε το τσεκούρι και άρχισε να την κυνηγάει, σε κεντρικό σημείο της Καλλιθέας,...
Καλλιθέα-video ΣΟΚ: Επιτέθηκε με τσεκούρι στη γυναίκα του

Πανικός έγινε χθες το βράδυ στην Καλλιθέα, όταν ένας 67χρονος άνδρας αποφάσισε να επιτεθεί στη γυναίκα του με ένα τσεκούρι.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι που έχει δύο παιδιά περνούσε πολλά προβλήματα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να του ζητάει διαζύγιο.

Εκεί ο άνδρας θόλωσε, πήρε το τσεκούρι και άρχισε να την κυνηγάει, σε κεντρικό σημείο της Καλλιθέας, με τη γυναίκα να φωνάζει να τη βοηθήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Στους 214 οι νεκροί στην Ελλάδα

Ο 67χρονος κατάφερε να την χτυπήσει στην πλάτη, ενώ ένας νεαρός με ηλεκτρικό πατίνι έπεσε πάνω του με φόρα για να τον σταματήσει.

Και οι δύο έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο, ενώ η κατάσταση της υγείας τραυματισμένης γυναίκας κρίνεται σοβαρή.

Καλλιθέα: Ο 67χρονος επιτέθηκε στη γυναίκα του με τσεκούρι (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καλλιθέα-video ΣΟΚ: Επιτέθηκε με τσεκούρι στη γυναίκα του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.