ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλλιθέα: Σύλληψη ράπερ για διακίνηση ναρκωτικών

Ένας αρκετά γνωστός τραγουδιστής ραπ συνελήφθη στην Καλλιθέα, για κατοχή αλλά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομία το Σάββατο προχώρησαν στη σύλληψη του 35χρονου τραγουδιστή, αφού είχαν υπάρξει πληροφορίες για πιθανή διακίνηση ναρκωτικών και σύσταση συμμορίας. Ο φερόμενος δράστης, μάλιστα είχε στην κατοχή του εκτός από τις ουσίες που διακινούσε και όπλα,...
Καλλιθέα: Σύλληψη ράπερ για διακίνηση ναρκωτικών

Ένας αρκετά γνωστός τραγουδιστής ραπ συνελήφθη στην Καλλιθέα, για κατοχή αλλά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομία το Σάββατο προχώρησαν στη σύλληψη του 35χρονου τραγουδιστή, αφού είχαν υπάρξει πληροφορίες για πιθανή διακίνηση ναρκωτικών και σύσταση συμμορίας.

Ο φερόμενος δράστης, μάλιστα είχε στην κατοχή του εκτός από τις ουσίες που διακινούσε και όπλα, τα οποία φυσικά οι αρχές και κατάσχεσαν.

Στην συνέχεια υπήρξε έρευνα στην οικία του, όπου τα ευρήματα ήταν πάρα πολλά:

160,7 γραμμάρια κάνναβης

0,9 γραμμάρια κοκαΐνης

2,4 γραμμάρια άγνωστης ουσίας

2 αεροβόλα περίστροφα

αεροβόλο πιστόλι

συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser)

φορητός ασύρματος

6 τρίφτες κάνναβης

ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

5 αμπούλες διοξειδίου του άνθρακα

2 Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας για τα οποία είχε δηλωθεί απώλεια.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο γνωστός ράπερ, είχε αναπτύξει τις συγκεκριμένες δραστηριότητες, γύρω από το στούντιο ηχογράφησης που διατηρεί στην Καλλιθέα.

Μάλιστα τονίζεται ότι αρκετό κομμάτι της πελατείας του, είναι μαθητές λυκείου και γυμνασίου, κάτι που πραγματικά σοκάρει.

Πιο αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 22-6-2019 στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, 35χρονος ημεδαπός, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών καθώς και για παράβαση των Νόμων περί όπλων και περί ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Ειδικότερα, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ημεδαπού στη διακίνηση ναρκωτικών, στην περιοχή της Καλλιθέας εντοπίσθηκε ο 35χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καλλιθέα: Σύλληψη ράπερ για διακίνηση ναρκωτικών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.