ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλογρέζα: 87χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος

Βρέθηκε κρεμασμένος στο μπαλκόνι του
Καλογρέζα: 87χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος

Σοκαριστική εικόνα είδαν οι κάτοικοι στην Καλογρέζα σήμερα (20/5) το πρωί, καθώς αντίκρισαν έναν ηλικιωμένο άνδρα να βρίσκεται κρεμασμένος.

Ο 87χρονος άνδρας, κάτοικος στη Καλογρέζα, κρεμάστηκε από το μπαλκόνι στην πολυκατοικία που διέμενε, στον τέταρτο όροφο. Η πολυκατοικία βρίσκεται στην οδό Ανδρέα Δημητρίου της Καλογρέζας και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πρόκειται για αυτοκτονία.

Οι γείτονές του είδαν αυτό το αποτρόπαιο σκηνικό το πρωί και τηλεφώνησαν έντρομοι στην αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Όταν έφτασαν ωστόσο οι Αρχές, ο 87χρονος ήταν ήδη νεκρός. Η εικόνα του κρεμασμένου άνδρα όπως είναι λογικό, προκάλεσε σοκ στους γείτονές του, που δεν γνωρίζουν για ποιον λόγο προχώρησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Προς το παρόν δεν έχουν αποκλείσει οι Αρχές το ενδεχόμενο ατυχήματος, αν και όλες οι ενδείξεις δείχνουν αυτοκτονία. Για καλό και για κακό πάντως, η Αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο εγκληματική ενέργειας, κάτι που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δείχνει εξαιρετικά απίθανο.

Προς το παρόν, οι Αρχές κάνουν έρευνα για τα αίτια του θανάτου του, ενώ αναμένεται να γίνει έρευνα στο οικείο περιβάλλον του. Θέλουν να δουν αν υπάρχει κάποιος λόγος πίσω από την πράξη του ηλικιωμένου άνδρα. Λόγος ο οποίος φέρεται να ήταν η αφορμή για να βάλει μόνος του, τέλος στη ζωή του.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καλογρέζα: 87χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.