ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλοκαίρι 2019: Άρχισε η μεγάλη έξοδος των διακοπών (vid)

Άρχισε η μεγάλη έξοδος για των αδειούχων για τις καλοκαιρινές τους διακοπές
Καλοκαίρι 2019: Άρχισε η μεγάλη έξοδος των διακοπών (vid)

Καλοκαίρι 2019: Χαμός γίνεται και σήμερα στα μεγαλύτερα λιμάνια της χώρας, αφού έχει ήδη αρχίσει η μεγάλη έξοχος των αδειούχων, για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Η κίνηση όπως είναι λογικό είναι εμφανώς αυξημένη, καθώς το πλήθος του κόσμου που ετοιμάζεται να ταξιδέψει, είναι αρκετά μεγάλο.

Το Λιμενικό Σώμα, βρίσκεται πάντα σε επιφυλακή και μπορεί να λύσει κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ταξιδιώτες, ενώ προσπαθούν να όσο πιο εύκολη γίνεται τη διαδικασία για τους πολίτες.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνουν ακόμα πιο έντονα τα πράγματα, με τον κόσμο να θέλει να βρεθεί σε ένα από τα πανέμορφα ελληνικά νησιά, προκειμένου να περάσει στιγμές χαλάρωσης και να γεμίσει… μπαταρίες.

Καλοκαίρι 2019: Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα 30 απόπλοι πλοίων, 16 από τη Ραφήνα (10 για Κυκλάδες και 6 για Μαρμάρι) και 7 από το Λαύριο.

Χθες, Πέμπτη, 25/7 από το λιμάνι του Πειραιά, πραγματοποιήθηκαν 25 απόπλοι πλοίων, ενώ αναχώρησαν για διάφορα νησιά του Αιγαίου 23.070 επιβάτες και 3.554 ΙΧ οχήματα.

Από τη Ραφήνα πραγματοποιήθηκαν 12 δρομολόγια πλοία μεταφέροντας 6.432 επιβάτες και 1.190 ΙΧ οχήματα.

Από το Λαύριο πραγματοποιήθηκαν 5 απόπλοι πλοίων, ενώ αναχώρησαν 1.176 επιβάτες και 313 ΙΧ οχήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο καιρός αναμένεται να είναι βοηθός για όσους αποφασίσουν να ταξιδέψουν, αφού θα συνεχίσει να είναι αίθριος, με τις θερμοκρασίες να παραμένουν σε αρκετά υψηλά επίπεδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καλοκαίρι 2019: Άρχισε η μεγάλη έξοδος των διακοπών (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.