ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καμίνης:«Αυτοί που αποδυνάμωσαν την ομάδα ΔΙΑΣ αργά κατάλαβαν το λάθος τους»

Σημείωσε μεταξύ άλλων πως το 2004 τόσο οι αρχές αλλά και οι κυβερνήσεις έκρυβαν το πρόβλημα των ναρκωτικών κάτω από το χαλί
Καμίνης:«Αυτοί που αποδυνάμωσαν την ομάδα ΔΙΑΣ αργά κατάλαβαν το λάθος τους»

Την άποψη πως η παρουσία της αστυνομίας είναι αναγκαία στην Αθήνα εξέφρασε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Ο κ. Καμίνης με σχετική επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό γνωστοποίησε την ανάγκη να δημιουργηθούν χώροι ιατρικός εποπτευόμενες χρήσης ουσιών προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα της διακίνησης αλλά και της χρήσης ναρκωτικών ουσιών στο δρόμο.

Όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αθηναίων:

«Χρειάζεται η παρουσία της Αστυνομίας στους δρόμους της Αθήνας. Αυτοί που από ιδεοληψία αποδυνάμωσαν την ομάδα ΔΙΑΣ αργά κατάλαβαν το λάθος τους» και αναφέρθηκε στο τεράστιο πρόβλημα εγκληματικότητας αλλά και διακίνησης ναρκωτικών στο Πεδίον του Άρεως ενώ σημείωσε πως το 2004 τόσο οι αρχές αλλά και οι κυβερνήσεις έκρυβαν το πρόβλημα των ναρκωτικών κάτω από το χαλί.

Μάλιστα γνωστοποίησε πως πρότεινε με επιστολή στον πρωθυπουργό να δημιουργήσουν χώροι ιατρικώς εποπτευόμενες χρήσης ουσιών προκειμένου να περιοριστεί το πρόβλημα χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών των ναρκωτικών στο δρόμο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καμίνης:«Αυτοί που αποδυνάμωσαν την ομάδα ΔΙΑΣ αργά κατάλαβαν το λάθος τους»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.