ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καμμένος: Μπάρμαν με χαβανέζικο πουκάμισο (pic)

Ο Πάνος Καμμένος ανέβασε το επίπεδο του ανταγωνισμού. Όχι μόνο ετοίμασε κοκτέιλ, αλλά το έκανε με την απαραίτητη αμφίεση.
Καμμένος: Μπάρμαν με χαβανέζικο πουκάμισο (pic)

Ο Πάνος Καμμένος ανέβασε το επίπεδο του ανταγωνισμού. Όχι μόνο ετοίμασε κοκτέιλ, αλλά το έκανε με την απαραίτητη αμφίεση.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (25/5) ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. συναντήθηκε με δημοσιογράφους σε καφέ – μπαρ στη Βουλιαγμένη. Ο συγκεκριμένος χώρος ανήκει σε δύο από τα παιδιά του Πάνου Καμμένου και η σημερινή ημέρα ήταν η πρώτη της  λειτουργίας του.

Κάποια στιγμή, ο Πάνος Καμμένος και ενώ φορούσε ένα χαβανέζικο πουκάμισο, μπήκε πίσω από τη μπάρα και έφτιαξε ένα κοκτέιλ.

Σε αυτή τη συνάντηση, εκτός από τα κοκτέιλ και το πουκάμισο, την παράσταση έκλεψε (και) ο Θανάσης.

Ο σκύλος που πρωταγωνιστεί σε ένα από τα προεκλογικά διαφημιστικά μηνύματα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Με την περίφημη ατάκα που αφορά τον… Τανάσις!

Ο Θανάσης τον είχε ακολουθήσει και στην επίσκεψη που είχε κάνει στα Ιωάννινα.

Δεν έχει περάσει παρά μόνο μία ημέρα από τη στιγμή  που ο Πάνος Καμμένος δήλωνε (στον ALPHA) πως «Ο Αλέξης Τσίπρας αντιλαμβανόμενος τον εθνικό λόγο, δηλαδή την απειλή, το βράδυ της Κυριακής θα προκηρύξει εκλογές είτε για τις 23, είτε για τις 30 Ιουνίου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος».

Παράλληλα, δήλωσε: «Στόχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, είναι να απεξαρτηθεί η Ελλάδα από την Ευρώπη του γερμανικού διευθυντηρίου και να κατευθυνθεί προς τους πραγματικούς συμμάχους που μας στάθηκαν στις δύσκολες στιγμές και αυτοί είναι αναντίρρητα οι ΗΠΑ και οι χώρες της Μεσογείου».

Δείτε τη φωτό του… μπάρμαν Πάνου Καμμένου:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καμμένος: Μπάρμαν με χαβανέζικο πουκάμισο (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.