ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καμμένος: «Οι δύο στρατιωτικοί μπορεί να γυρίσουν σε… 15 χρόνια»

"Τρελό" χαρακτήρισε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο υπουργός Άμυνας
Καμμένος: «Οι δύο στρατιωτικοί μπορεί να γυρίσουν σε… 15 χρόνια»

Προσχεδιασμένη χαρακτήρισε τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ο Πάνος Καμμένος.

Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για τον επαναπατρισμό τους, ο υπουργός Άμυνας απάντησε:«Σε μία χώρα που δεν λειτουργεί η Δικαιοσύνη και τα δικαστήρια λειτουργούν με εντολή Σουλτάνου μπορεί η περιπέτεια των Ελλήνων να κρατήσει και 15 χρόνια».

Επιπλέον, ο Πάνος Καμμένος σημείωσε ότι σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν οι στρατιωτικοί επέστρεφαν «μετά από πέντε λεπτά», ενώ χαρακτήρισε “τρελό” τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να υπάρξει θερμό επεισόδιο από πλευράς Τουρκίας ο κ. Καμμένος τόνισε: «Υπάρχει πράγματι ένταση. Μπορεί να θελήσουν να προκαλέσουν».

Κληθείς να απαντήσει εάν είναι καθησυχαστικός απέναντι στον ελληνικό λαό, ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε: «Είμαστε σοβαροί. Δεν πρόκειται να τσιμπήσουμε. Δεν πρόκειται να παίξουμε το παιχνίδι της έντασης, αλλά εάν υπάρξει πρόκληση θα απαντήσουμε όπως πρέπει».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καμμένος: «Οι δύο στρατιωτικοί μπορεί να γυρίσουν σε… 15 χρόνια»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.