ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Καμπάνα» 20.000 ευρώ σε δύο εστιατόρια στο Ναύπλιο – Πρόστιμα σε Σπέτσες- Πόρο

Αναστολή λειτουργίας 15 ημερών επιβλήθηκαν στα ρεστοράν - Έλεγχος 49 καταστημάτων στα νησιά του Αργοσαρωνικού
«Καμπάνα» 20.000 ευρώ σε δύο εστιατόρια στο Ναύπλιο – Πρόστιμα σε Σπέτσες- Πόρο

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι έλεγχοι για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων. Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή και την Ελληνική Αστυνομία, διενήργησε ελέγχους την εβδομάδα από 8 μέχρι 15 Αυγούστου στον Πόρο, στις Σπέτσες και στο Ναύπλιο.

Πρόστιμα ύψους 20.000 ευρώ επιβλήθηκαν σε δύο εστιατόρια στο Ναύπλιο, στα πέντε ανήλθαν τα πρόστιμα στα εστιατόρια στον Πόρο για μη χρήση μάσκας, ενώ στις Σπέτσες επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικής αξίας 750 ευρώ.

Συγκεκριμένα:

-Στο Ναύπλιο επιβλήθηκαν σε δύο εστιατόρια πρόστιμα συνολικής αξίας 20.000€ καθώς και αναστολή λειτουργίας 15 ημερών στο καθένα για υπέρβαση της αναλογίας ατόμων/τ.μ της αδειοδοτούμενης επιφάνειας .

-Στον Πόρο όλα τα ελεγχόμενα καταστήματα τηρούσαν τους περιορισμούς στο ωράριο λειτουργίας (23:00-07:00), ωστόσο επιβλήθηκαν πέντε πρόστιμα σε εστιατόρια για μη χρήση μάσκας από το προσωπικό ασφαλείας συνολικής αξίας 750€.

-Στις Σπέτσες οι Επιθεωρητές-Ελεγκτές της ΕΑΔ με τη συμβολή στελεχών από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ στις 13.08.2020 από τις 21:00 έως τις 04:30 τα ξημερώματα έλεγξαν συνολικά τριάντα έξι (36) καταστήματα (ΚΥΕ και Λιανικού Εμπορίου) επιβάλλοντας πρόστιμα για μη χρήση μάσκας προστασίας από το προσωπικό εργασίας ενώ στις 14.08.2020 από τις 12:00 έως τις 15:20 ελέγχτηκαν δεκατρία (13) καταστήματα (ΚΥΕ και Λιανικού Εμπορίου), επιβάλλοντας πρόστιμα για μη χρήση μάσκας από το προσωπικό εργασίας.

Συνολικά στις Σπέτσες ελέγχτηκαν σαράντα εννέα (49) καταστήματα και επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικής αξίας 750€.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: «Βροχή» τα πρόστιμα στα νησιά του Ιονίου για παραβάσεις!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Καμπάνα» 20.000 ευρώ σε δύο εστιατόρια στο Ναύπλιο – Πρόστιμα σε Σπέτσες- Πόρο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.