ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καμπούρης: «Βοηθάμε τον συνάνθρωπό μας δίνοντας αίμα»

Ο Αργύρης Καμπούρης μέσα από το «Ζήσε Αθλητικά» έστειλε το δικό του μήνυμα και τόνισε την ανάγκη για να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο δίνοντας αίμα. Οι αθλητές, μέσω της διαδικτυακής εκστρατείας του Υφυπουργείο Αθλητισμού δίνουν το δικό της μήνυμα και ο Αργύρης Καμπούρης κάλεσε τον κόσμο να δώσει αίμα. Ο μόνος λόγος για να βγούμε από...
Καμπούρης: «Βοηθάμε τον συνάνθρωπό μας δίνοντας αίμα»

Ο Αργύρης Καμπούρης μέσα από το «Ζήσε Αθλητικά» έστειλε το δικό του μήνυμα και τόνισε την ανάγκη για να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο δίνοντας αίμα.

Οι αθλητές, μέσω της διαδικτυακής εκστρατείας του Υφυπουργείο Αθλητισμού δίνουν το δικό της μήνυμα και ο Αργύρης Καμπούρης κάλεσε τον κόσμο να δώσει αίμα.

Ο μόνος λόγος για να βγούμε από το σπίτι είναι για να δώσουμε το πολυτιμότερο δώρο σε έναν συνάνθρωπο μας. Το αίμα, που μπορεί να σώσει ζωές.

Το μήνυμα του Καμπούρη αναφέρει: «Ο τελευταίος καιρός που περνάμε είναι πρωτόγνωρος και δύσκολος. Όλοι μαζί καλούμαστε να μείνουμε σπίτι. Όχι μόνο για να προστατευτούμε, αλλά για να προστατέψουμε.

Βοηθάμε τον συνάνθρωπό μας και όσους έχουν ανάγκη δίνοντας αίμα. Όλοι έχουμε τους ρόλους μας και σαν ομάδα θα κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα».

Δείτε εδώ το μήνυμά του:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καμπούρης: «Βοηθάμε τον συνάνθρωπό μας δίνοντας αίμα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.