ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καπουτζίδης: «Η ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε στα όνειρά μου – Συγγνώμη για ένα επεισόδιο του Παρά 5»

Ανοικτά για την ομοφυλοφιλία του, αλλά και για το λάθος που έκανε σε επεισόδιο του Παρά 5, μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην εκπομπή «φλΕΡΤ».
Καπουτζίδης: «Η ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε στα όνειρά μου –  Συγγνώμη για ένα επεισόδιο του Παρά 5»

Ανοικτά για την ομοφυλοφιλία του, τη σχέση με τους γονείς του, αλλά και για το λάθος που έκανε σε ένα επεισόδιο του σήριαλ Παρά 5, μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην εκπομπή «φλΕΡΤ» (στην ΕΡΤ1) με τη Νάντια Κοντογεώργη.  

Ο Καπουτζίδης, μίλησε για την ομοφυλοφιλία του, δίνοντας συμβουλές στα παιδιά που “αισθάνονται διαφορετικά” και τονίζοντας ότι δεν τον εμπόδισε ποτέ από το να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.

«Η δική μου ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Φυσικά και με οδήγησε στο να είμαι λίγο πιο κλειστός, λίγο πιο φοβισμένος στην εφηβεία μου, αλλά δεν με εμπόδισε ποτέ από το να ονειρεύομαι. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι δεν θα καταφέρω αυτά που θέλω στη ζωή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Επίσης είχα τη χαρά και την τιμή να έχω γονείς δύο υπέροχους ανθρώπους που μπορεί να μην τους ήταν το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αλλά την αγάπη για το παιδί τους την έβαζαν πολύ πιο πάνω από το τι θα πει ο κόσμος. Οπότε όλα καλά, μην ακούτε κανέναν. Θα ζοριστείτε, αλλά να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να κάνετε παρέα με όλους. Θα βρείτε ανθρώπους που θα μπορείτε να συννενοηθείτε», συμπλήρωσε Καπουτζίδης.

Στη συνέχεια, ο σεναριογράφος, ηθοποιός, παρουσιαστής και στιχουργός μίλησε για τα λάθη που έχει κάνει και αναφερόμενος στην πετυχημένη σειρά το “Παρά 5” ζήτησε συγγνώμη για ένα επεισόδιο που είχε τρανσφοβικό χιούμορ.

«Είχα σε ένα επεισόδιο τρανσφοβικά αστεία. Τότε δεν καταλάβαινα ότι αυτό μπορεί να ενοχλεί κάποιον άνθρωπο και γι’ αυτό θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Μακάρι όταν ξαναπαιχτεί αυτό το επεισόδιο να υπάρχει μία σήμανση. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους διεμφυλικούς ανθρώπους της Ελλάδος γιατί αντιμετώπισα με αστειάκια τον αγώνα τους για να είναι αυτοί που είναι, για να βρουν τον εαυτό τους. Δεν είναι δουλειά κανενός να κάνει πλάκα με το φύλο και την ταυτότητα του άλλου. Εκτιμώ αφάνταστα και στηρίζω τον αγώνα τους», κατέληξε ο Καπουτζίδης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καπουτζίδης: «Η ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε στα όνειρά μου – Συγγνώμη για ένα επεισόδιο του Παρά 5»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.