ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καπραβέλος: «Κάναμε λάθος – Θεοποιήσαμε τους εμβολιασμένους»

O διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, είπε στον ΣΚΑΪ, πως ήταν λάθος πως θεοποίησαν τους εμβολιασμένους. Καθώς το 20% των ατόμων στις ΜΕΘ είναι πλήρως εμβολιασμένοι.
Καπραβέλος: «Κάναμε λάθος – Θεοποιήσαμε τους εμβολιασμένους»

O διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος σε δηλώσεις του τόνισε πως έκαναν λάθος με τους εμβολιασμένους.

Ο Νίκος Καπραβέλος μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και περιέγραψε την κατάσταση που υπάρχει στις ΜΕΘ την οποία χαρακτήρισε πολεμική. Ότι κάνουν «εφημερίες πολέμου» με πάρα πολλές εισαγωγές και διασωληνωμένοι να είναι εκτός ΜΕΘ στην Θεσσαλονίκη.

Άνοιξε το «Γεννηματάς» και έδωσε κλίνες, όπως και ο ιδιωτικός τομέας, γεγονός που τους ανακούφισε. Όμως σύμφωνα με τον ίδιο πρέπει να παρθούν αυστηρά μέτρα για να περιοριστεί ο κορονοϊός.

Χαρακτήρισε τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση «διστακτικά». Ενώ πρότεινε να κλείσουν τα σχολεία για 10 μέρες. Να γίνονται οι αγώνες στα γήπεδα χωρίς θεατές, να χρησιμοποιεί ο κόσμος μάσκες παντού, ενώ να τεθούν σε lockdown οι ανεμβολίαστοι.

Ακόμη είπε πως η μόνη λύση είναι ο εμβολιασμός. Στις πιο φτωχές χώρες δεν έδωσαν οι πιο πλούσιες εμβόλια γι’ αυτό τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα. Ενώ στην Ελλάδα το λάθος είναι πως δεν έβαλαν στην… φαρέτρα τους την τρίτη δόση του εμβολίου.

Μία είδηση που έδωσε ήταν πως θεοποίησαν τους εμβολιασμένους. Καθώς το 20% όσων βρίσκονται στις ΜΕΘ, έχουν κάνει το εμβόλιο. Οπότε το συμπέρασμα είναι πως και οι εμβολιασμένοι μολύνονται. Από τις 70 εισαγωγές στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, τα 25 άτομα είναι πλήρως εμβολιασμένα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καπραβέλος: «Κάναμε λάθος – Θεοποιήσαμε τους εμβολιασμένους»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.