ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καπραβέλος: «Το λιανεμπόριο δεν έπρεπε να ανοίξει πουθενά στην Ελλάδα»

Την άποψη του πως δεν έπρεπε να ανοίξει το λιανεμπόριο εξέφρασε μέσα από τις δηλώσεις του στο Mega ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος.
Καπραβέλος: «Το λιανεμπόριο δεν έπρεπε να ανοίξει πουθενά στην Ελλάδα»

Την άποψη του πως δεν έπρεπε να ανοίξει το λιανεμπόριο εξέφρασε μέσα από τις δηλώσεις του στο Mega ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος.

Καπραβέλος: Η Κυβέρνηση πήρε την απόφαση να ανοίξει το λιανεμπόριο σχεδόν σε ολόκληρη την χώρα αφήνοντας εκτός τη Θεσσαλονίκη, τη Πάτρα και την Κοζάνη. Αντίθετος σε αυτή την κίνηση εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο κανάλι του Mega ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» Νικόλαος Καπραβέλος.

Ως «παγκόσμια πρωτοτυπία» χαρακτήρισε το άνοιγμα οικονομικών δραστηριοτήτων στην οξεία φάση της πανδημίας ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος.

Μιλώντας στο MEGA το πρωί της Δευτέρας, είπε πως αυτό το διάστημα πληρώνουμε αυτό που έγινε τις τελευταίες δέκα μέρες. «Δεν προστέθηκε κάτι. Είναι σε δύσκολη θέση το σύστημα υγείας. Το πρόβλημα είναι στην κακή διαχείριση του κρούσματος και όχι στην ανθρώπινη δραστηριότητα. Δεν γίνεται καλή ανίχνευση και απομόνωση των κρουσμάτων. Αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία την στιγμή της οξείας φάσης ενός κύματος να ανοίγεις την αγορά ή να κάνεις άρση μέτρων».
Υποστήριξε δε ότι δεν έπρεπε να ανοίξει πουθενά το λιανεμπόριο στην Ελλάδα έως ότου υποχωρούσε το τρίτο κύμα. «Περάσαμε ένα δεύτερο κύμα με τραγικές συνέπειες στην Θεσσαλονίκη. Είχαμε βαρύ τίμημα σε ανθρώπινες ζωές. Με δυσκολεύουν τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά. Το λιανεμπόριο δεν ενοχλεί την πανδημία στην Αθήνα αλλά ενοχλεί στην Θεσσαλονίκη. Ακατανόητη απόφαση που δεν βοηθά. Η Αθήνα είναι σε χειρότερη κατάσταση από την Θεσσαλονίκη» πρόσθεσε.

Πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λιανεμπόριο: Πως θα ψωνίζουν οι καταναλωτές – Έκτακτο επίδομα για τα κλειστά καταστήματα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καπραβέλος: «Το λιανεμπόριο δεν έπρεπε να ανοίξει πουθενά στην Ελλάδα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.