ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καραμανλής: Εμφανίστηκε στη Βουλή αγνώριστος! (pic)

Τεράστια αλλαγή έχει υποστεί ο Κώστας Καραμανλής, που επέστρεψε αγνώριστος στη Βουλή, με τις κάμερες να… πέφτουν πάνω του. Συγκεκριμένα ο πρώην πρωθυπουργός εμφανίστηκε με αρκετά μούσια και μάσκα,για την ψηφοφορία σχετικά με τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου για τον κ. Αγγελόπουλου. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εισαγγελέας δίκης Τοπαλούδη: Η ανάρτηση με νόημα Σίγουρα ο Κώστας Καραμανλής δεν...
Καραμανλής: Εμφανίστηκε στη Βουλή αγνώριστος! (pic)

Τεράστια αλλαγή έχει υποστεί ο Κώστας Καραμανλής, που επέστρεψε αγνώριστος στη Βουλή, με τις κάμερες να… πέφτουν πάνω του.

Συγκεκριμένα ο πρώην πρωθυπουργός εμφανίστηκε με αρκετά μούσια και μάσκα,για την ψηφοφορία σχετικά με τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου για τον κ. Αγγελόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εισαγγελέας δίκης Τοπαλούδη: Η ανάρτηση με νόημα

Σίγουρα ο Κώστας Καραμανλής δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις, ωστόσο ίσως είναι ένα νέο λουκ που θέλει να υιοθετήσει.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καραμανλής: Εμφανίστηκε στη Βουλή αγνώριστος! (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.