ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καραμανλής και ΤΡΑΙΝΟΣΕ συμφώνησαν για αποζημίωση 1.000 ευρώ στους επιβάτες Αθήνα – Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη – Αθήνα

Αποζημίωση θα καταβάλει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στους επιβάτες των δρομολογίων Θεσσαλονίκη - Αθήνα και αντίστροφα για την ταλαιπωρία τους.
Καραμανλής και ΤΡΑΙΝΟΣΕ συμφώνησαν για αποζημίωση 1.000 ευρώ στους επιβάτες Αθήνα - Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη - Αθήνα

Ο Κώστας Καραμανλής και το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ζήτησαν από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. να καταβάλει αποζημίωση προς τους επιβάτες της οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν χτες λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς.

Όπως ανακοίνωσε το ίδιο το υπουργείο, το αίτημα του Υπουργού αποδέχτηκε η εταιρεία και αναμένεται να προχωρήσει στις ανάλογες ενέργειες.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής επικοινώνησε με τη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. (του Ομίλου Ferrovie dello Stato Italiane Group-FSI) και ζήτησε από την εταιρεία να καταβάλει από 1.000 ευρώ αποζημίωση στους επιβάτες χτεσινών δρομολογίων στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Αθήνα, για τη μεγάλη ταλαιπωρία τους.

Πράγματι, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. συμφώνησε να καταβάλει από 1000 ευρώ στους επιβάτες των αμαξοστοιχιών 885 Καλαμπάκα-Αθήνα, I/C 54 (Αθήνα-Θεσσαλονίκη), I/C 55 (Θεσσαλονίκη-Αθήνα), I/C 56 (Αθήνα-Θεσσαλονίκη) και I/C 57 (Θεσσαλονίκη – Αθήνα).

 

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις

ΣΧΟΛΙΑ