ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καραμανλής: Στο 1,20 το εισιτήριο των ΜΜΜ

Καλεσμένος στο ΣΚΑΪ βρέθηκε ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, μιλώντας για τα εισιτήρια των ΜΜΜ και όχι μόνο. Συγκεκριμένα ο υπουργός, τόνισε ότι το κόστος των συρμών θα επιστρέψει στο 1,20 ευρώ, ενώ όσοι είχαν αγοράσει κάρτες τριμήνου, εξαμήνου και έτους θα πάρουν αποζημίωση. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία – Νεκρή σε φωτιά στη Βούλα (vids) «Η...
Καραμανλής: Στο 1,20 το εισιτήριο των ΜΜΜ

Καλεσμένος στο ΣΚΑΪ βρέθηκε ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, μιλώντας για τα εισιτήρια των ΜΜΜ και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα ο υπουργός, τόνισε ότι το κόστος των συρμών θα επιστρέψει στο 1,20 ευρώ, ενώ όσοι είχαν αγοράσει κάρτες τριμήνου, εξαμήνου και έτους θα πάρουν αποζημίωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία – Νεκρή σε φωτιά στη Βούλα (vids)

«Η μείωση των εισιτηρίων στο ΦΠΑ πήγε στο 1,27 ευρώ. Το υπουργείο Μεταφορών αποφάσισε να το στρογγυλοποιήσει στο 1,20 ευρώ», ανέφερε ο Κώστας Καραμανλής.

Για το πόσο θα διαρκέσει η μείωση στα εισιτήρια ο υπουργός απάντησε πως «ανάλογα με τα έσοδα του ΟΑΣΑ θα κρίνουμε πόσο θα ισχύσει. Μέχρι στιγμής έχει αποφασιστεί να ισχύσει έως τις 31 Οκτωβρίου».

Όσον αφορά τις πτήσεις, ο υπουργός Μεταφορών, επεσήμανε ότι υπάρχει σταδιακή ανάκαμψη. Από την 1η του μήνα, έγιναν 203, από τις οποίες το 75% ήταν πτήσεις εσωτερικού.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέχρι τις 15/6 θα υπάρχουν περιορισμοί για την Ιταλία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία, Αλβανία, Σκόπια και Τουρκία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καραμανλής: Στο 1,20 το εισιτήριο των ΜΜΜ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.