ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Καρφιά» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό

Αφορμή της νέας κόντρας στάθηκε ένα δημοσίευμα της εφημερίδας τα «ΝΕΑ»
«Καρφιά» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό

«Η Κυβέρνηση οφείλει να πει την αλήθεια στους Έλληνες»,σχολίασε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, αναφερόμενη σε δημοσίευμα της εφημερίδας τα «ΝΕΑ» και ανέφερε ακόμη:

«Διαπραγματεύεται μυστικά λύση στο σκοπιανό για να λάβει ως αντάλλαγμα εξάμηνη αναβολή της περικοπής των συντάξεων, μιας υποχρέωσης που η ίδια ανέλαβε με την ανερμάτιστη πολιτική της; Ναι ή όχι; Οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν».

Η απάντηση ωστόσο του Μαξίμου δεν άργησε να έρθει ενώ σχολίασε:

 «Θα ήταν ανάξιο σχολιασμού ένα από τα δεκάδες, καθημερινά άθλια δημοσιεύματα των εφημερίδων του υπό δίωξη για εμπορία ναρκωτικών και μεγαλοεκδότη, κ. Μαρινάκη, εάν δεν το υιοθετούσε με την ανακοίνωσή της η κα Σπυράκη.

Αγαστή συνεργασία της παραδημοσιογραφίας, της διαπλοκής και της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, χωρίς καμία αιδώ. Έτσι εξηγείται άλλωστε και η σιωπή του αρχηγού της ΝΔ για την εμπλοκή Μαρινάκη στη χρηματοδότηση του ναρκοπλοίου Noor1. Και εις ανώτερα!».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Καρφιά» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.