ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καρυπίδης: Το «αφεντικό» του Άρη απέκτησε διαμέρισμα στον πολυτελή ουρανοξύστη «MARINA TΟWER» στο Ελληνικό (pics)

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Θόδωρος Καρυπίδης απέκτησε διαμέρισμα στον πολυτελή «πράσινο» ουρανοξύστη «MARINA TΟWER» στην περιοχή του Ελληνικού.
Καρυπίδης: Το «αφεντικό» του Άρη απέκτησε διαμέρισμα στον πολυτελή ουρανοξύστη «MARINA TΟWER» στο Ελληνικό (pics)

Προσεχώς κάτοικος Ελληνικού αναμένεται να είναι ο Θόδωρος Καρυπίδης, ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης. Όπως αναφέρει δημοσιεύματα της ιστοσελίδας «mononews.gr» ο νεαρός επιχειρηματίας είναι μεταξύ των ανθρώπων που αγόρασαν διαμέρισμα στον πολυτελή ουρανοξύστη «Marina Tower». Δείτε φωτογραφίες.

Μεταξύ άλλων το εν λόγω άρθρο σημειώνει: «Παράλληλα με τα θεμέλια του ουρανοξύστη κατοικιών μπαίνουν τα καλής γειτνίασης των ενοίκων του πύργου κατοικιών του Ελληνικού.

Αυτό μαρτυρά η χθεσινή παρουσίαση των διαμερισμάτων του Marina Tower που διοργάνωσε η Lamda, όπου έδωσαν το παρών γνωστά ονόματα του επιχειρείν και ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων του ουρανοξύστη.

Στα ονόματα έκπληξη συγκαταλέγονται ο Άρης Καρυπίδης (σ.σ. λάθος στο μικρό όνομα, προφανώς εκ παραδρομής λόγω της ομάδας Άρης), ποδοσφαιρικός παράγοντας της Θεσσαλονίκης, μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης (πρώην ιδιοκτήτης αλυσίδας σούπερ μάρκετ της βόρειας Ελλάδας, μεταξύ άλλων)».

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Καρυπίδης: Το «αφεντικό» του Άρη απέκτησε διαμέρισμα στον πολυτελή ουρανοξύστη «MARINA TΟWER» στο Ελληνικό (pics)

Και το δημοσίευμα προσθέτει σχετικά με τον πύργο «Marina Tower»:

«Πάντως, η μετακόμιση των παραπάνω και των υπόλοιπων ιδιοκτητών των διαμερισμάτων δεν αναμένεται πριν από το δεύτερο τρίμηνο του 2026, δηλαδή σε τρία χρόνια από σήμερα, επομένως η παρουσίαση φέρεται να βασίστηκε στα σχέδια του διεθνούς αρχιτεκτονικού γραφείου Foster + Partners.

Αυτό που θα ολοκληρωθεί σύντομα είναι η θεμελίωση του πύργου των 200 μέτρων – αναμένεται έως τον Μάιο –, αφού έχουν ήδη τοποθετηθεί δύο πάσσαλοι 55 μέτρων στο εργοτάξιο.

Η φάση της κατασκευής έχει ήδη ανατεθεί στην κοινοπραξία της Intrakat με τη γαλλική Bouygues, η οποία είχε επιλεγεί και ως σύμβουλος, με τη μορφή του Early Contractor Involvement (ECI). Τα έσοδα από τις πωλήσεις διαμερισμάτων στον πράσινο πύργο κατοικιών θα φτάσουν τα 620 εκατομμύρια, ενώ οι προκαταβολές θα σημάνουν και την επιστροφή στα κέρδη για την εισηγμένη εντός της φετινής οικονομικής χρήσης.

Από τα 169 διαμερίσματα, οι υπογραφές έχουν πέσει για τα 127 και δεδομένου ότι εισπράττεται 20% του τιμήματος και ακόμα 27 έχουν δοθεί προκαταβολές, έχουν μπει στα ταμεία 79 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση της Lamda, οι εισπράξεις από πωλήσεις οικοπέδων και διαμερισμάτων στο παράκτιο μέτωπο ξεπέρασαν τα 200 εκατομμύρια. Οι υπογραφές των συμβολαίων για τα 19 οικόπεδα των βιλών έχουν πέσει και μεταφράζονται σε 77 εκατομμύρια από τις προκαταβολές (50% της αξίας κάθε οικοπέδου).

Το ποσό των 26 εκατ. έχει εισπραχθεί από τις προκαταβολές για τις ολιγώροφες κατοικίες, ενώ η πρώτη δόση ύψους 30 εκατομμυρίων καταβλήθηκε για τα οικόπεδα όπου η ΤΕΜΕΣ θα αναπτύξει τα δύο πεντάστερα θέρετρα».

Οπως φαίνεται ο Θόδωρος Καρυπίδης από τη Γλυφάδα όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια, θα έχει και μία ακόμη οικία, στον γειτονικό Δήμο του Ελληνικού. Συνεπώς θα παραμένει κάτοικος της παραλιακής οδού στη Νότια Αττική.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από το πολυτελέστατο κτίριο στο οποίο ο κ. Καρυπίδης αγόρασε διαμέρισμα

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Θόδωρος Καρυπίδης απέκτησε διαμέρισμα στον πολυτελή «πράσινο» ουρανοξύστη «MARINA TΟWER» στην περιοχή του Ελληνικού. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Θόδωρος Καρυπίδης απέκτησε διαμέρισμα στον πολυτελή «πράσινο» ουρανοξύστη «MARINA TΟWER» στην περιοχή του Ελληνικού. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Θόδωρος Καρυπίδης απέκτησε διαμέρισμα στον πολυτελή «πράσινο» ουρανοξύστη «MARINA TΟWER» στην περιοχή του Ελληνικού. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Θόδωρος Καρυπίδης απέκτησε διαμέρισμα στον πολυτελή «πράσινο» ουρανοξύστη «MARINA TΟWER» στην περιοχή του Ελληνικού. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Θόδωρος Καρυπίδης απέκτησε διαμέρισμα στον πολυτελή «πράσινο» ουρανοξύστη «MARINA TΟWER» στην περιοχή του Ελληνικού. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Θόδωρος Καρυπίδης απέκτησε διαμέρισμα στον πολυτελή «πράσινο» ουρανοξύστη «MARINA TΟWER» στην περιοχή του Ελληνικού. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Θόδωρος Καρυπίδης απέκτησε διαμέρισμα στον πολυτελή «πράσινο» ουρανοξύστη «MARINA TΟWER» στην περιοχή του Ελληνικού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καρυπίδης: Το «αφεντικό» του Άρη απέκτησε διαμέρισμα στον πολυτελή ουρανοξύστη «MARINA TΟWER» στο Ελληνικό (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.